Inför våran agilitytävling på lördag som det fortfarande går att efteranmäla sig till!!!

Ja nu på lördag den 14 maj blir det ÄNTLIGEN en agilitytävling igen på klubben ute i Bastmora!!! Den som var planerad till i höstas fick vi ju ställa in då det bara var 13 personer anmälda:( Nu är det några fler, ca 70 starter OM alla kommer + ev efteranmälningar...Hyffsat men det kunde varit bättre.

Men oj vad mycket det är att fixa inför en agilitytävling! Trots att det är få startande så måste ju ALLT ändå göras, för självklart ska ALLT vara på "TOPP"!!! Klagomål blir det vällan andå men jag kan ju försöka att undvika allt för många:)
Nu känner jag att dygnet skulle behöva fler timmar...TUR ändå så har någar erbjudit sig att hjälpa till inför, TACK för det!

Sedan HOPPAS jag att alla som anmält sig att hjälpa till på fredag inför tävlingen kommer & att allt blir klart:) Men som det set ut nu så blir vi många händer, KUL!!! Men trots allt så är det mest jobb inför både fredag & sedan lördag pust...Men det är KUL annars skulle jag aldrig orka.

Nya nummerhållare har kommit, det blev vita plast. Lätta att bära:) Massor av rosetter har oxå kommit, färdiga med logga & allt vilket jag inte trodde?!? Men GILLAS oxå:)

Sedan ska anmälan kollas mot betalning, startkort ska skrivas, funktionärer ska upp på arbetslistan för varje klass & storlek & INTE krocka med tävlingen i lydnad resp utställningen...Priser ska hämtas & sorteras i påsar till varje klass & storlek igen...PM´t ska skrivas ( jag har skrivit ALLT som ska med) & UT på hemsidan senast i morgon, onsdag kväll! Men det har Annica B lovat att fixa åt mig. TACK Annica!

ja,ja jag har säkert glömt ngt, men det löser sig nog. Nästan alla som kommer är SHKáre....lite trist att inte fler "utifrån" kommer till oss & tävlar?!? Om inte annat så kan man ju träna kanske siin unga hund, vi har ju 2x startklass...Startklassen är ju sedan länge borttagen från SKK/SBK, medans vi inom SHK behöll den:) Perfekt för gröna & yngre hundar att börja med.

Å vill DU EFTERANMÄLA DIG??? Eposta mig: [email protected]

Nä nu ska tjejerna nattpinkas:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0