En vanlig helg på landet mars 2011

Det var himla skönt att få komma från stan & ut på landet:) Men som vanlit så är ju helgerna alldeles för korta:(

Passade dock på att sitta ute i SOLEN hela lördagen, så skönt! Alla hundarna kunde gå precis som dom ville, men mestadels så var dom ute & busade:) Speciellt Blåndie & Milloo...dom vill aldrig gå in.

Blåndie var jätteduktig i helgen & talade om när det var dax att gå UT & rastas, duktig tjej:) Allt är ju så mkt enklare när man bor i hus/stuga om man jämnför med lägenhet. Hemma hinner man ju inte få på sig allt innan det redan "hänt". Men på landet är det ju bara att öppna dörren:)

Däremot som sagt så ville hon INTE in när det var dax...Ja då fick hon stanna kvar ute. Inget hon brydde ngt om hmmm.....

Vi var oxå bort till snälla Inger & Olle & hämtade ytterligare en pallkrage. Tack för den!
Den ska jag ha OM det blir några fler kullar....

Passade oxå på att ta med alla hundar till "byn", Blåndie bara MÅSTE åka bil ofta! Nu hade hon ju inte åkt bil på nästan en vecka & ja på resan till landet dregglade hon ju som en besatt:( + att hon kräktes men då fick jag ju ut henne ur bilen. Även den här gången så dregglade hon men inte lika mkt:)
När sedan Breeze & Blåndie blev hemkörda till mig på söndagskvällen så hade Blåndie INTE dregglat ngt alls, Gillas!!! Det betyder ju bara att hon måste åka bil & vänja sig....

I söndags så var jag & Trizz i Tumba hela långa dagen. Dom andra fick stanna kvar på landet. Trizz tycket nog att det var lite skönt att få vara alldeles själv med matte:)


Trizz

 

Ja så var det helgen slut....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0