Testar nytt foder igen till Breeze & Trizz

I dag efter att vi varit till "Södra" så passade jag på att åka till BÄSTA djubutiken, Tumba Hund & katt, Solbo Center. Lena hade plockat med sig massor av blommor till mig GILLAS!!!

Å så klart så frågade jag Lena som KAN foder om hon kunde återigen ge mig ett tips på vilket foder jag ska ge Trizz. Hon bara måste lägga på sig! Fick tipset att testa
Ett rackarns dyrt foder:( men vad gör man inte för sina hundar?!?! Ännu mera TUR hade jag eftersom att datumet var i princip utgånget så jag fick påsen GILLAS massor!!! Så ja, nu ska jag testa & se om hon äter det, vilket jag så klart HOPPAS!!!
Foder till Breeze då? Ja hon går ju just nu på Doggy, light...Måste ju få ner henne i vikt, ngt som verkat omöjligt:( Men även här hade jag världens flax för Lena hade en Hill´s säck till mig GILLAS!!! Eller till mig & mig, även här var ju datumet utgånget, men vad gör det?!? Absolut ingenting. Så jag hade alltså med mig foder hem till både Trizz & Breeze helt gratis:) Känns så bra att ha foder till Ligan hemma & att det kommer räcka hela långa sommaren OM dom äter det....Breeze äter med all säkerhet Hill´s men Trizz, njaa HOPPAS gör jag ju.
 
Köpte även en fingerdutt till, måste ju ha en hemma oxå. Tänderna på hundarna måste ju borstas både hemma & på landet. Lite jobbigt att alltid komma i håg att ta med sig det fram & tillbaka...Nu slipper jag det:)
Mamma fick oxå en "duk" att ha under vattenskålen. Tror att den blir kanoners:)

TACK snälla Lena för fodret & för alla blommorna!!!

Nu är vi på landet & jag har faktiskt hunnit med att plantera en del av blommorna:) Hundarna har smaskat på märgben ute:)

Den här dagen måste ha varit den varmaste, pust säger både jag & Ligan....Men det lär vällan regna i helgen eftersom att jag är helt ledig....Men trots ev regn så ska jag plocka rödbetor från landet, smarrigt:) Det växer så det knakar i landet & i växthuset. Både tomater, broccoli & majs:)

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0