Flera promisar har det blivit i värmen

Har haft Breeze, Milloo & Trizz hemma, alltid lika trevligt:) Många långa promisar har det blivit GILLAS!
Men eftersom att det varit så himla varmt har det blivit väldigt tidiga alt väldigt sena promisar...Breeze har följt med några gånger men oj vad jobbigt för henne:( Självklart har tempot helt anpassats efter henne med flera pauser.
Jag & mina träffade bla Suneeta & hennes Chanel för en promis. När vi gick utmed Birkavägen såg vi en söt liten trf sheltie, japp det var "min" Millie:) Tror nog att både mina & Millie kände igen varandra:) Himla KUL att träffa på "sin" valp bara sådär:) Millie såg så fin ut GILLAS! Förhoppningsvis blir det fler helt appropå träffar:)
För övrigt så blev det en mycket trevlig promis utmed Kanalen, vi var vällan ute i nästan 2 timmar, trevligt:)

Många ensamma promis blir det, men ännu en kväll så promenixade jag & Suneeta med våra hundar. Denna gång så traskade vi ner & runt stan. Passade på att smaska på en glass, man måste ju unna sig i bland:) Även denna gång blev det en hel del pauser, Breeze var ju med.....Led lite med henne, jag ser ju att hon inte mår topp:(
Väl hemma hade vi varit ute i ca 2 timmar GILLAS! Dock inte av min kropp:( Känns så jävla trist att knappt klara sig hem:( Bita ihop, ja visst men även det blir svårare & svårare....

Det är oxå mys att traska ut tidigt & nu menar jag tidigt på morgonen. Innan alla andra vaknat. Då kan mina gå lösa hela tiden, jag har inte ens koppel med mig:) En så himla bra början på dagen:)

Några hittade & plockade burkar blir det oxå, Breeze är så himla duktig:) Några kronor per promis brukar det bli...

Njut av era hundar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0