Äntligen semester!!!

Man längtar lika mycket varje år efter.....semestern å nu är den här:) Gillas!!!

Det har varit väldigt dåligt med inlägg på bloggen....men datan hemma strular:( Jag har absolut inte tålamod att vänta & vänta nix då blir det inga inlägg, tyvärr...Men det har inte hänt ngt speciellt. En hel del promisar så klart en del långa & en del kortare. Så här under sommaren är det otroligt fint att gå utmed kanalen så det gör vi ofta.

Följetongen om Breeze fortsätter, ALLA prover var fin fina dvs hon är hur frisk som helst, NOT! Visst är det kanoners att hon inte har ngn form av fästingsmitta eller ngt annat skit i kroppen. Men...VAD är det då som gör att hon är som hon är?!?!? Hon är ju helt off, inge kul alls. I bland så piggnar hon till & då tror jag på en gång att Yes nu är hon på G!!! Men så...doppar hon igen:( Fortsättning följer, men nu får hon bara vara...

Nästa skitgrej som hänt var att Milloo fick jätteproblem/ont i sitt högra öga i söndags. Eller rättare sagt på söndagskvällen såg jag att ngt var konstigt i ögat men jag kunde inte se ngt. På måndag morgon så hade han helt klart ont:( Geggigt var det oxå samt att han inte ens ville morgonkissa?!? Å DÅ är det illa, att vara hane & INTE kissa direkt på morgonen ja då VET jag att ngt inte stämmer...
Så det blev till att akut ringa Vet. Krystyna Nordin & säga att jag MÅSTE komma fort! Visst, kom om en halvtimme. Så himla skönt att få komma på direkten, ögon ska man ju verkligen ta på allvar.
Väl där så kollade hon båda ögonen & hela honom, men hittade heller ingenting. SKÖNT ändå att ögat INTE var skadat:)
Ögat tvättades rent & Milloo skötte sig exemplariskt:)
Efter besöket åkte jag direkt till Apoteket & hämtade ut ögondropparna som han ska ha var 3:e timme! Ooops, OK bara att gilla läget, han måste ju bli bra...

TACK Vet. Krystyna Nordin för att vi snabbt fick komma!

I Torsdags kväll så tog jag ut cykeln & sedan cyklade jag i väg med Ligan lös:) Gick hur bra som helst GILLAS! Cyklade i olika tempon & inte så himla långt, men precis lagom både för mig & för Ligan.
Tyvärr så fixar ju inte min kropp alltför mycket aktivering:( Men jag HOPPAS kunna cykla med dom fler gånger INNAN snön kommer...Känns dock realistiskt:)

Men som sagt NU är det SEMESTER!!!! Just nu är vi på landet & bara njuter:) Vädret är vällan inte det bästa men jag har i allafall hunnit plocka av nästan 6 liter svarta vinbär:) det blir en hel del gele.

Hundarna är mestadels ute på tomten & "bara är".

I morgon, söndag ska jag in till stan & träna agility med Jörgen & Ingrid, ska bli himla KUL:) Ingrid ska testa & köra Milloo, vore ju toppen om det funkade:)

Efter agilityträningen ska jag & Ligan till Familjen som har Milli, fick en inbjudan i dag & självklart åker jag dit:) Ska bli himla KUL att träffa både dom & Milli så klart:) Återkommer med bilder OM jag kommer i håg att ta med kameran...

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0