På landet med hela ligan & sista helgen med Milli...

Åkte med ut i fredags med ligan. Så skönt att komma ut till lugnet....Men visst känns det lite konstigt att det är sista helgen med Milli....

Både Milli & Blåndie har redan lärt sig vem som har tillgång till godiset....För godis måste man ju få när man varit ute:) Har försökt att ta ut tjejerna när "risken" för pink/bajj....Tjejerna har varit riktigt duktiga & bägge har gjort ute flera gånger GILLAS! Å det trots att det är snö & "kallt" ute. Men det verkar som om dom gillar att vara ute för inte attan vill dom in ha,ha,ha....Men det är klart dom rör ju på sig hela tiden, full rulle alltså:)

Dom hittar oxå upp till lillstugan så om dom försvinner hittar man dom oftast där...Busarna:))

Även inne är det full rulle hela tiden & däremellen så sover dom:)

Alla inkl valparna var med i bilen när vi var in till Gnesta & handlade. Blåndie hade bara dregglat lite, vilket är en stor framgång. Hon har ju annars lite dreggel problem när hon är i bilen....Men jag hoppas att det blir bättre. Tror att hon bara behöver åka bil massor...Det har ju bara blivit bätter & bättre. Milli har inga problem med att åka bil:) Däremot så har hon ju blivit dyngsur av Blåndie´s dreggel:(

Har fotat massor både ute & inne men dom sätter jag in när jag kommer hem. Det tar alldeles för lång tid att ladda upp dom här på landet.

Milloo har för första gången varit med upp till lillstugan tillsammans med mig & valparna:) Han har verkliegn gillat läget med att ha dom kring sig. Kan nog bero på att dom nu är "lekbara":)

Har nu oxå borstat igenom Sindie:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0