Ögonlysning & veterinärbesikning är nu bokad

Nästa Torsdag den 24/2 ska Milli & Blåndie vaccineras, chippas & veterinärbesiktigas hos Krystyna Nordin. Sedan på Fredag den 25/2 skall Milli, Blåndie & Trizz ögonlysas på Södra Djursjukhuset.

Passade på att även boka en tid för Trizz. Min plan är ju att ev para henne på nästa löp & då måste hon ju vara ögonlyst......

Ögonlysning

Vårt team

Leg veterinär Erik Kjellgren, Specialist i Hundens och Kattens sjukdomar, är extraordinärt kunnig inom allt som har med ögonsjukdomar att göra. Erik är auktoriserad ögonlysare sedan 1975 och en av de första i Sverige. Han kommer till oss en gång i månaden. Sin dagliga gärning gör han som chefskirurg på Arboga Djurklinik.

Leg Veterinär Sophie Gäfvert, Specialist i Hundens och Kattens sjukdomar, deltar sedan 2005 i ett utbildningsprogram för att bli auktoriserad ögonlysare. Sophie gör alla ögonlysningar tillsammans med Erik som handledare. Utbildningsprogrammet innebär också att Sophie är mycket påläst och erfaren inom allt som rör ögonsjukdomar och är nu vår huvudkirurg inom ögonkirurgi. För övrigt är Sophie en av våra avancerade ortopeder och kirurger.

Källa:
www.sodradjursjukhuset.se



Sedan prel den 28/2 ska ju Milli flytta hemifrån...Hoppas oxå att det löser sig med Blåndie.

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0