En kväll på Södertälje BK med Fredrik Steen som föreläsare

I kväll var det då dax att lyssna på Fredde Steen till en kostnad av 150:-, helt OK.

Temat var Ledarskap & Kommunikation, ett himla intressant ämne. Som vanligt så antecknade jag & så fort jag bara orkar renskriva dom sätter jag ut raderna här på bloggen.

Klubbstugan var full av folk, kul! Fredrik började med att presentera sig & sedan var det bara att lyssna & givetvis fick man avbryta & fråga alt diskutera. Hade ju TUREN att för inte så länge sedan se ett program från Nyhetskanalen där bla Fredde närvarade, en hel del av vad han sa då pratade han även om i kväll. Har ju även läst hans två böcker....Han berättade att 2 böcker till är på G.

Det som jag tänkte på under föreläsningen var att mkt påminde om det Jan Fennel skrivit & föreläst om. Men det är ju så med många dels föreläsare & instruktörer, man plockar det gottiga från ALLA & så hittar man liksom "Sin" grej. Det har jag gjort hela "hundtiden", lyssnat, antecknat, frågat-Sållat & behållit det JAG TROR på....

Hade ju förmånen att lyssna på Jan Fennel när hon var i Sverige:)

Helheten av kvällen var positiv:) Många "Just det" & mycket är ju "självklart" när man får dom presenterade på ett förståerligt sätt, för att få med folket som lyssnade var han suverän på!

Kvällen gick himla fort....Men OM ni har möjlighet att gå på en föreläsning med Freede Steen, gör det!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0