Trizz är dräktig & går nu in i vecka 6

Ja nu visar hon precis ALLA tecken på att ha valpar i magen!!! I dag har hon gått in i vecka 6 så det är inte lång tid kvar...Gulp!
För trots att eller kanske just därför...jag nu "vet", nåja...att hon har valpar i magen så känns det lite både läskigt & otroligt spännande! Det är ju trots allt Trizz allra första valpning som både hon & jag står inför..:)

Till råga på allt så ska det ju ske kring nyår...Det innebär ju att jag måste fundera på VART hon(förhoppningsvis) ska valpa...

Har att välja på följande:

Hemma i Tokstan med allt runtomkring & då tänker jag på smällare & granater mest hela tiden. Det innebär ju att framförallt Trizz INTE kommer att få lugn & ro...Vill inte ens tänka på alla korta kisspromisar som hon faktiskt måste ut på, samtidigt som det smäller som f.n...Men betydligt närmare & enklare att ta sig till ett djusjukhus OM det skulle behövas..trots att det är nyårshelg

I min lilla stuga på landet. Där är det garanterat lugnt & stilla runt omkring...Men längre till närmsta djursjukhus, OM det skulle behövas. Å andra sidan har jag ju tillgång till bil & det är ju betydligt "mysigare" för Trizz på landet. Å när hon ska ut & kissas så är det ju bara att öppna dörren & så vipps är hon ute..

Får vällan lösa det med att göra iordning "valpningsbädd" både hemma i stan & i stugan på landet...

Trizz mår förövrigt BRA, hon är betydligt lugnare & börjar nu bli lite otymplig...Ligger mest & bara slappar. Däremot så har hon faktiskt ÄTIT ganska hyffsat bra! Visst hon skulle behöva äta mer, men å andra sidan har hon ju aldrig varit en storätare.
På Hund 2011 mässan så fick jag 5 smakprov på frysfoder...Oj det slank ner fort kan jag lova:) Trizz fick äta så mkt hon ville & hon ÅT! Givetvis åt även dom andra..Så nu har jag även tinat 1 till som framförallt Trizz ska få i morgonbitti.

Ja det känns i allafall himla BRA att det troligen faktiskt är valpar på G!!! Trizz undrar nog VAD det är som händer...för hon ser verkligen frågande ut min lilla blivande "valpmamma"

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0