I dag har det snöat & jag har gjort olika sorters sill till jul

I dag har det varit en lugn dag, behövs i bland..:) Visst jag har gjort senapssill, löksill & inlagd sill, smarrigt att ha till jul....Kändes helt OK att göra det nu när det SNÖAT nästan hela långa dagen GILLAS! Tyvärr är det lite blaskigt så det lär vällan smälta bort men men...Även hundarna gillade att snön kommit..

Tyvärr så haltar Milloo till & från på sitt "gamla" framben:( Såååå himla trist...men han har väl halkat igen...Det finns ju inga mattor i huset hos mamma. Å då blir det lite väl halt för honom, tydligen...SKIT!!!

Breeze ser & verkar helt OK, DET känns BRA!

Trizz är rund som en boll GILLAS! Ingen direkt action i henne längre...Nä hon lunkar mest brevid mig. Men oj vilken rund & go mage hon har GILLAS!!!

I dag bjöds jag på musmsig mat nämligen lufisk, potatis med vitsås:) Såååå himla gott!!! Självklart fick även hundarna smaka, blandade dock i Klass 1 fodret & så lite torrfoder...

Har även provsmalat Julecider, himla god:) Smak av äpple & kanel, rekommenderas:) I kväll ska jag smutta på lite glögg, det känner jag mig värd & hundarna har tuggat på varsin Dentasticks.
Mmm en mysig kväll med flera lyktor tända ute samtidigt som det fortfarande snöar:)


Blåndie & Milli i vintras i SNÖN:)


Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0