Träning på klubben igen:)

Eftersom att Birgitta ska tävla både Breeze & Millo på DM på lördag den 25:e så var det åter dax att finslipa formen:) Denna gång åkte vi till SBK, där står ju banan framme hela tiden. Ngt som är BRA då kroppen inte riktigt fixar att bära hinder:(

Jag körde Trizz innan Birgitta kom, det blev en bana av det som stod framme...Men tyvärr så var underlaget alldeles för ojömt för att jag skulle kunna röra mig på det:( FAN!!! Men det vi kunde göra gjorde hon BRA:)

När Birgitta sedan kom så körde hon först Milloo, även denna gång så var han ngt övertaggad:)Men efter ett tag så gick han superbra!!! Birgitta kämpade på BRA & dom såg verkligen samspelta ut:) Enda kruxet var vid en hoppkombination där han skulle hoppa Ut & RUNT för att sedan ta nästa hinder snävt...Hmmm det gick inge vidare men ALLT annat funkade!!! Jippie! 

Sedan var det Breeze tur & oj,oj,oj vad BRA det gick! Snabb som en vessla, Breeze alltså:) Nåja Birgitta hängde på bra! ALLT gick bra, men.....det strulade på samma ställe som med Milloo:( Måste träna på den typen av problem....HJÄLP sökes!!!

Ja sedan var det bara att traska hemåt innan det blev mörkt....

TACK Birgitta för att du kör mina stjärnor!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0