Långpromis på Sörmlandsleden i underbart höstväder

Packade väskan efter frukost för nu var det äntligen åter dax för en tripp på leden. Lite småkyligt väder men solen sken:) Vi tog med oss kaffe, macka, vatten & päron, planen var ju att vara ute 3-4 timmar....Ligan fick följa med så klart & som vanligt fick Sindie stanna kvar hemma med mamma. Som tröst skulle hon få en Denta Stix:)

I dag skulle vi ta oss upp på leden via den "vanliga" sträckan för att sedan vika av på mer okända marker...Vi hade dock tagit ut en karta men Svenerik glömde kompassen....Jaja vi gick & vi gick & härligt var det! Vi visste att det var älgjakt & trots det gick vi ut i skogen....För visst träffade vi på jägare hmmm dom kanske inte blev så glada vad vet jag. Men miina hundar var TYSTA?!? hela rundan.....Kändes lite "säkert" att det var ÄLG jakt för då får man ju hoppas att dom VÄNTAR på att ngt STORT ska komma....Ja ja ingen utav oss blev skjutna & jag tror inte heller att jaktlaget fick ngn älg denna dag....

   



  
   

Däremot så fick vi säkert ca 10 liter SVAMP!!! Både höstisar & gulingar:) Tyvärr så klart fick vi lämna en hel del som redan frosten tagit:( Men till nästa år då vet vi varft vi ska gå, dock lite tidigare på säsongen...

Kan lova att det satt bra med kaffe & macka o solen:)

  

Sedan traskade vi vidare, snoken var dels på "stigen" hmmm nåja backen dels var den inställd på mer svamp...
  


Tyvärr så är min kropp inte med mig:( SKIT!!! Men jag bet fanimej i hop! Det gick inte fort men det gick framåt, alltid ngt...Vi gick mkt off track, bra både för hundarna & för kroppen...Vet dock inte om jag kan röra mig i morgon...TUR att det finns värktabletter:) Å vin & Irish coffe´:)

Väl hemma så hade vi varit på promis i 3 timmar & 50 minuter, GILLAS:)

Mamma hade lagat en supermumsig svamppaj, med så klart självplockade förra helgen:) Oj,oj,oj vad GOD den var:) Så med några glas vitt mådde jag nästan bra:)

TACK Svenerik för trevligt sällskap!

TACK mamma för mumsig middag:)

TACK mina hundar för att ni finns, ni är allra allra bäst för mig:)


Milloo

Breeze

Trizz

Njut av era hundar!


Kommentarer
Postat av: Carina

Och det lät härligt! Synd att "kroppen strejar" men det är ju bättre att gå i skogen än på asfalt. Hoppas du mår skapligt i morgon!

2010-10-17 @ 19:41:39
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Det var härligt:)Ja alltid ska det var ngt som sätter stopp:(

Hoppas att du mår bättre nu:)

2010-10-17 @ 20:56:28
Postat av: Carina

Ja det går åt rätt håll i alla fal! Ska till sjukgymnasten på torsdag, så jag hoppas på att jag får med mig några bra övningar.

Ha det bra

2010-10-18 @ 09:03:06
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0