Ännu en tidig morgonpromis

Sovmorgonar, ngn som vet vad det är??? Inte jag i alla fall:( Nix med en löptik, en hane & en katt som ALLA vill ut tidigt oavsett vilken dag på veckan det är suck...
Väldresserad so jag är går jag upp, ger dom mat & sedan går vi ut.

Denna härliga lördagsmorgon traskade vi iväg strax efter 06. Solen var på G, isigt som attan men vi mötte INGEN på hela promisen?!?! Himla skönt faktiskt för då kan jag ha hela ligan lös utan att behöva bry mig, dom kan springa som dom vill NÄSTAN. Ännu så funkar det med löptik-hane UTE men jag har koll...Ute bryr dom sig inte om varandra ÄNNU!!!

Skön promis var det trots att det var som om man var ute på sjön=ISEN & gick grrr....Fy bövelen vad dåligt sandat det är!!! Man får ju vara glad varje gång man kommer hem utan att ha stått på öronen! Tur att jag har hundar som går lösa alt inte drar i kopplet....

Nu ska ngt hända som det var läääänge sedan jag gjorde:) Just jag ska köra lite apporteringsträning med Trizz. Får se om hon kan fokusera på det eller om hon bara har "löp" i huvudet...Funkar det inte kör jag Breeze, hon är så himla taggad på att få träna min STJÄNA:) Men eftersom att jag inte har haft ngn motivation som helt så har jag inte tränat överhuvudtaget, inte ren lydnad alltså....Men nu är faktiskt både trä & metall apporten framplockade!!!
Å köttbullarna har nästan tinat klart.....

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: carina

Ja titta just på min mail, ja det ska bli jätte kul. Var jätte taggad redan när jag gick där ifrån, men man vet ju inte förens man fått det bekräftat.

Ses vid ett!

2010-03-15 @ 10:17:17
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: carina

Tack för en trevlig promenad.

Boken heter Agility från start till mål, skriven av Inger Jalakas.

2010-03-15 @ 15:53:00
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Tack själv för trevligt sällskap:)

Kankse liiite väl mkt is men röra på oss fick vi ju...

Har några böcker som är bättre, hör av dig så kan du få låna dom.

Höres igen

2010-03-15 @ 19:37:46
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0