Midsommardagen 2010

Uppe i ottan var jag & ligan, min plan var nämligen att följa med Svenerik & Anders när dom skulle golfa i Grödinge....Tog med mig ligan, utan Sindie...När vi närmade oss Tokstan så kom jag på att jag glömt skitpåsar:( In på macken " Nä vi har inga skitpåsar" ?!?!? Nähe, i väg till nästa "Nä vi har inga skitpåsar" ?!?! Men va f.n...Ja ja i väg till Lindbloms "Öppet ALLA DAGAR 9-20 eller så..."STÄNGT"?!? Satan...snacka om FALSK marknadsföring!!! Nu var jag LITE irriterad kan jag lova...För man åker inte till en golfbana UTAN skitpåsar fick jag order om...Så av med golfarna & i väg till ICA i Vårsta, dom skulle ha öppet enligt STORA skyltar på fasaden...Men NEJ dom hade oxå STÄNGT Midsommardagen 2010. Så det fick bli en tripp till ICA Supermarket i Solbo center & dom hade öppet!!! Efter att ha köpt dyra skitpåsar bar det åter av mot Grödinge Golfbana....

Väl där så hade dom redan hunnit ut på banan så vi traskade efter & kom i fatt dom på hål nr 3. Eftersom att det inte var ngt folk ute så släppte jag hela ligan:) Det kanske man inte får men vaddå jag gjorde det ändå! Jag hade ju hela fickan full av nyköpta skitpåsar!!!! Å visst Trizz sket en liiiten plupp vid hål 5. Det var TUR att ngn gjorde det så dom skitdyra påsarna kom till användning!!!

  
  


Annars var min plan att Breeze skulle få leta bortskjutna golfbollar, men....hon hade bara ögon för favvon Anders...Så leta bollar fick vi andra göra medans hon glodde på Anders....Ja,ja det var i alla fall en trevlig tur & det var ju kanoners att få gå på så välklippta gräsmattor. TÄNK att få köra AGILITY på dom!!!! Oj,oj,oj det skulle jag gilla!!! När jag sa det, BLÄNGDE golfarna på mig hmmm undrar varför?!?!
Trizz

I bland fick dom gå i koppel.....

Sedan hemfärd & så simning med ligan även denna gång hos Margareta. Dom fick "bara" simma en runda var, tyckte att det räckte. Dom hade ju rört sig på golfrundan...Vill ju inte överanstränga dom.

Även i dag så körde jag alla på agility hindren....Måste ju få lite ordning på bla Trizz. Ska ju gå kurs i Hoppteknik & Fart kommande vecka...Mendet är slalom som hon har lite problem med....VET varför men det är svårt att "lära" om. Skulle kört likadant med henne som jag gjorde med Breeze.....Men men nu är det som det är & det är BARA att TRÄNA vidare!!! Då ska det nog bli agilityhund med FART i henne oxå:)

Även denna dag tillbringades ute, härligt att vara på landet!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0