Fart kvällen med Eva-Marie Wergård & jag & Tizz

Onsdagen den 30 juni var det då äntligen dax för ännu en kväll för mig & Trizz i agilityns underbara värld:)

Vädret var perfekt & alla var laddade, då känns det xtra kul att ha ordnat det hela!!!


Jag & Trizz

Vi började ute med att bygga upp en rak hinder kombination utan att sätta upp några pinnar. Små hundarna fick börja & jag & Trizz gick ut efter Ingela & Ia. Eftersom att jag har så himla mkt ryggproblem så blir det ju att jag kör mkt rakbanor, velodromer & att mina hundar får jobba i från mig med fart:) Så det verkade som om Trizz kände i gen sig, för hon fixade övningen galant & säkert. Min lilla stjärna:) Men visst är jag avis på dom andra som verkligen kan springa "tillsammans" med sina hundar....Men men nu är det som det är. 
Trizz hade fart & driv framåt & det är ju KUL & det utan att ha mig flåsandes bakom, eller kanske pga det:)
Sedan när pinnarna kom upp så fixade hon även det. Jag höll mig på bägge sidor & det gör jag ju alltid, jobbar på bägge sidor alltså. Eller jobbar & jobbar, men jo man får väl kalla det så...Trizz ösade ju på i alla fall:)

    
Jag & Trizz
    
   
  
 


Sedan byggde vi upp 2 hinder rakt fram, där hundarna skulle ösa på i FART. För att sedan tvärt svänga & ta svängen snävt & så sedan ösa på rakt fram över 2 hinder. I slutet stod en skål med godis & så en mottagare.
Även denna typ av övning har jag kört, kanske inte då med en skål brevid som det ju blev när hela övningen togs....Men vi började med att ösa på i FART över 2 hinder till skålen. Sedan lades svängen på för att avsluta med att ösa på med FART över dom 2 sista hindren.
När vi körde hela övningen så stod jag vid svänghindret, helt stilla för att markera att hon skulle svänga tvärt. När hon väl var över hindret skulle vi bägga ösa på....Trizzan öste på kan jag lova:) Kände mig supernöjd över min lilla speed hund:)
Hon tar svänghindret tajt, men på filmen ser jag att hon får en liiite för vid sväng efter hindret. Men det är bara att träna vidare. Eva-Marie gav oss i alla fall positiv kritik:)

         

Tyvärr så går ju allt roligt så himla fort:( Men det kändes i alla fall så himla KUL att kunna vara med & köra agility med Trizz två kvällar:)
Sedan att Eva-Marie verkligen får en att känna att man har väldens bästa hund känns ju helt OK!!!!

Det är ju oxå himla nyttigt att titta på alla andra ekipage, för alla har ju olika typer av hundar & i den här gruppen hade ju alla hålllit på olika länge. Men det bådar verkligen gott för framtidens agility i klubben när man sett alla trevliga & peppade agility ekipage!

Här nedan kommer lite blandade bilder från kvällen 

  
Anna & Rasmus

  
Ingela & Ia

  
Kristina & Atos

   
Anette & Sally

  
Birgitta & Zingo

  
Eva-Marie kämpar med oss:)

  


Alla som var med bägge kvällarna. Trizz sitter i Eva-Maries knä:)

TACK Eva-Marie för 2 kvällar laddade med tips & råd:)

Njut av era hundar!

 

 


Kommentarer
Postat av: Eva Marie

Hade missat det här inlägget :) Stort Tack till er också, härligt gäng är vad ni är - sa jag ngnsin det ;) Lycka till med all träning så ses vi!

2010-07-08 @ 13:17:47
URL: http://propiraya.se
Postat av: Marie G

Förstår det, var ju liite sen med att lägga in det.....

Tack, lovar att vi alla ska träna fullt ut! Sedan syns vi på "banan":)

2010-07-08 @ 16:49:39
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0