Tråkigt, tråkigt

Usch vad livet är tråkigt just nu:( Visst hundarna får sin långspromis på morgonen, men för övrigt så händer det absolut ingenting i deras liv....Känner mig verkligen som en tråkmatte:(

Å så halvt om halvt så driver tjejerna mig till vansinne....i morse skulle vi bara ut vid 4-tiden!!! En söndagsmorgon?!?!? Eftersom att jag är så himla väldresserad så gick jag snällt ut med mina tjejer....Tror ni att det var kul? Nix det var det INTE kan jag lova. Visst vi var ju helt klart helt själva ute så inge koppel behövdes som reserv. Men.....Hur himla kul är det att lulla runt området vid den tiden suck...Borta vid centrumet så var det nog några liiite översörfriskade hemvändare som hördes över hela bygden suck igen.. Självklart tyckte tjejerna det var lite spännande. Men jag ville då bara HEM!
Det är Trizz som fått försig att hon bara MÅSTE ut, men så attans tidigt?!?! Ja,ja när jag väl var tillbaka i sängen så var det ju bara att somna om! NIX det var det INTE, när det väl var dax att gå ut med mina små änglar igen(enligt dom!) var jag TRÖTT!!! Suck igen & igen.....

Men eftersom att jag ändå är en snäll matte så traskade jag ut på en promis, vädret var ju inte kanske det bästa men vaddå? Ut ska dom ju....Det är bara att gilla läget. Lullade runt i bla skogen & det var ju mysigt, inte en människa & inte några djur, härligt! Det är då man helt glömt bort den där supertidiga morgonpromisen:)
Men efter lite mer än 1 timme så var vi hemme igen. Tillbaka till verkligheten...Resten av dagen har varit tråkig...

Kanske, kanske så tränar jag ett byte eller två, senare i kväll..Men bara kanske

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Va jobbigt att de är så morgonpigga. När jag går upp vid fem och ska ut med hundarna, tittat Nova och Krita på mig med sömdruckna ögan och tycker jag inte är klok som ska ta ut dem så tidigt!

Ja själv har jag spenderat hela dagen på jobbet och har hela natten kvar, jag hoppas bara vi får sova och inte jobba.

Ha det bra.

2010-01-17 @ 20:36:54
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Ja, jag blir "tokig" på mina morgonpigga tjejer....Visst jag är morgonpigg men ngn måtta får det i alla fall vara:)

Men det blir väl så när dom har en väldresserad matte suck...

Hoppas att du i alla fall fick sova:)

Vi får höras om en ny promis..

Ha det gott!

2010-01-17 @ 21:06:46
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0