Måndag igen....

Å som "vanligt" grrr vaknade hundarna TIDIGT:( Eller kan det vara så att ju äldre man blir hmmm ju tidigare vaknar man?!? Då tänker jag på MIG....För det är ju helt omöjligt att somna om. Så det var ju bara att gå upp.

Men väl uppe & ute piggnar man ju genast till, precis det är ju fortfarande ett underbart vinterväder:) Denna morgon tog jag med mig även Sindie på en 50 minuters runda, den sk Bergviksrundan. Självklart fick damen gå i helt sin egen takt. Men den första biten i mitt område fick hon gå kopplad, annars väcker hon alla. Sedan trippade hon på, tror absolut att det är viktigt att hon rör på sig men att det helt är på hennes vilkor. Hon racade några gånger men sträckorna blev inte långa. Nä hon trivs bäst bakom mina fötter:)
Det var ju -6,5 grader så hon hade täcke på sig. Dom andra behöver inte ha det när det inte är så kallt....

Dom andra, ja dom racade mest hela tiden & mest sprang Milloo. Vet inte om han fick upp ngn doft, men sprang gjorde han så att snön yrde:) Bakom sprang Trizz...Men dom höll sig så att jag mestadels såg dom. Trizz har ju precis börjat löpa såg vi i går. Men i dag undar jag verkligen hmmm får hålla koll, kanske hon luras?!?

Breeze hon höll sig oxå mest vid mig, hon vill bara jobba hela tiden! Antar att hon tycker att hon har världens tråkigaste matte:( Snacka om att hon är en sheltie som VILL JOBBA mest hela tiden...I dag fick hon nöja sig med att jag kastade en pinne ut i djupsnön på flera olika ställen som hon sedan skickades ut för att leta efter. Trizz hängde på några gånger, gärna när Breeze just hittat pinnen, DÅ kommer Trizz farandes & norpar pinne. Jippie, titta vad jag har! Å sedan tvingar hon Breeze att ha dragkamp om pinnen ända fram till mig. I bland händer det att Trizz tar pinnen & racar i väg....Då bara tittar Breeze på mig?! " Matte vad gör vi med henne?" Å så lullar hon efter & så börjar det om...

Ja inte kan man fortsätta & vara morgonsur när man har ett gäng vilda, glada & pigga sheltisar farandes runt benen. Nä dom är helt klart den allra bästa medicinen mot måndags morgonar!!!!

Nu har jag precis ätit en tallrik yoghurt & jag bara måste skriva det här för jag hittade inte ett enda hundhår i den?!?! Måste nog vara rekord?! På ngt sätt så brukar det alltid komma med ett hundhår eller två:( Men se inte denna gång, ytterligare en sak som gör måndagen helt OK, längre vill jag inte gå:)

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina och Russeltussarna

Tackar! Men jag längtar tillbaka till värmen, det var så skönt och Thailand är ett underbart land som jag bara måste åka till igen.

Jag får höra av mig när jag är frisk för en långpromenad, just nu orkar jag inte gå långt alls.

Ha det bra

2010-02-15 @ 13:31:59
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Marie G

Kan inte förstå hur man kan längta till värmen när vi har det så underbart här hemma:)

Krya på dig!

Ha det gott:)

2010-02-15 @ 14:41:00
Postat av: Tessan

Haha, ja jag hittade allt ett litet hundhår i min frukostgröt! Man kommer inte ifrån dem!

Har nyhetsbrevet från Prius HC kommit fram till dig? Skickade ut ett idag men vet ej om det fungerar... Har haft lite strul med internet idag.

Ha en skön tisdag!

//Tessan

2010-02-16 @ 14:46:37
URL: http://www.priushundcenter.com
Postat av: Marie G

Hmm i dag så var det ett där igen suck...Det är bara att gill aläget:)

Jajjamensan jag har fått ditt nyhetsbrev så fram kom det:)

Njut vidare av veckan hälsar Marie

2010-02-16 @ 16:59:09
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0