Ännu en underbar vinterdag!!!

Denna morgon visade ute tempen på -21,1 grader gulp, men det var inte så kallt när man väl kom
 ut för SOLEN sken:)


Men inne var det "bara" + 18,0 grader.....

Sindie fick hänga på den lite längre promisen. Tjocktäcke på & så gick vi Bergviksrundan men inte den i skogen. Gick bara en ca 100 meter i skogen & då bar jag faktiskt henne. Hon är ju gammal min lilla dam. Men dom andra sprang som om det vore barmark:) Det är MINA hundar det!!! Dom kan inte ha kännt att det var så kallt ute.....Eller så är det bara så att dom liksom sin matte gillar den här vintern xtra mkt!?!?

Eftersom att det är så himla plogat på alla gångvägar så tänkte jag plumsa lite i djupsnön...Hmmm det visade sig att snön var så pass djup att den gick ända upp till grenen på mig?!?! Som tur var så var sträckan inte längre än ca 25 meter, men jösses jag var helt slut!!! Hade ju även Sindie att bära på...Dom andra gick på den "riktiga" stigen, latmaskarna:) Då tror jag att dom undrade vad matte höll på med:) Men snacka om att man kommer vara vältränad ha,ha,ha när våren kommer:)

Men som vanligt blir man ju galen av att se massor av hundskithögar både här & där?!?!? Hur jävla svårt är det att plocka upp efter sin hund igentligen?!?!?! Nä det är enklare & bättre att bara låta skiten ligga & gärna precis där man måste gå?!? Skaffa innekatt!!!

Som tur är så SKINER ju solen= underbart!!!! Men det är ju bara så tyvärr att man inte kan vara ute hur länge som helt:( Så efter ca 50 minuter var vi tillbaka inne i värmen. Menjag bara dumpade av hundarna för sedan gick jag ut & fotade mitt närområde....

 
Mitt hus & cykelförrådet

 
Här vistas vi mkt på sommaren hundarna springer lösa & vi fikar:)
Känns som om det är lååångt dit.....

   
Insnöad bil


Här ska det finnas en trottoar?!?!

 
Man ser knappt våra hus...


Insnöad sandlåda

 
Hos Clary brukar vi oxå sitta & fika.


"Min" gata


Min port


Rakt framför min port

 
Min balkong, inte ens Indra vill gå ut:)


Å så jag i SOLEN:)

Njut av era hundar!

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0