Underbart väder & långis med tjejerna

Det är inte kul att "vakna" kl 05.15 en fredag, men det är bara att gilla läget...Men så tittade jag ut & såg det UNDERBARA vårvädret:) Visst det låg kring nollan, men SOLEN var på G!!!!
Så upp & packa midjeväskan med sittdyna & frukost & så i väg...

Gick runt & ner till Ragnhildsborg & väl där så träffade vi på Sus & hennes Minna:) Morgonpigga även dom...Ja då gjorde vi sällskap runt Lilludden. Sedan gick hon hem & jag fortsatte runt till Storudden. Tjejerna gick lösa hela rundan & höll sig vid mig, dom är ju bara sååå duktiga:) Skryt skryt.....

Men oj vad högt vattnet står! För på ett ställe på stigen vid Storudden var Mälaren på väg upp i skogen eller i alla fall var stigen under vattnet. Men där är det öppet så det var bara att gå på sidan. Annars så var det ju en helt underbar morgon med solen på G upp:) Vilken morgon, så härligt att börja dagen så!!!!

Såg & hörde massor av fåglar tom fasaner, men dom såg jag inte.

Självklart blev det frukost på "badplatsen" så där satt jag på en sten & såg ut över inloppet till Södertälje. Helt OK faktiskt. Passade på att passivitetsträna tjejerna:) Trizz satt brevid mig på stenen & blickade ut över vattnet, jag undrade mest hur länge hon skulle klara det?! Men hon fixade det faktiskt:) I bland så ville hon ha kontakt men jag brydde mig inte alls, hon skulle sitta där & göra absolut ingenting...Har läst att det är nyttigt, speciellt för stressade hundar hmmmm det tror jag inte att hon eller Breeze är men det ÄR bra om dom kan koppla av:)
Breeze lullade runt & luktade inte OK när vi passivitetstränar men nu la jag fokusen på Trizz...Breeze kom med sin pinne men den brydde jag mig inte om & till slut satte hon sig oxå ner & bara tittade...

Ska sätta ut några rader om passivitetsträning på bloggen, det kommer...

Ja sedan var det bara att traska hemåt, gick via Bergvik & plockade på mig ett gäng skitpåsar. Dom går ju liksom åt när jag ska plocka UPP EFTER ANDRA!!! Men ska man ha SKITRENT ja då är det bara att plocka för det verkar ju inte som att så många andra gör det grrrr.....I tisdags så plockade jag ju även skräp runt min sk SKITRENA runda..Det blev en hel säck & ändå fick jag inte plats med allt?!?! I dag kanske jag tar resten...För jag VILL HA RENT på min SKITRENA runda!!!!

Tillbaks till i dag, vi kom alltså hem igen & då hade vi varit ute i 1 timme & 20 minuter, härligt:) Inkl passivitetsträningen medans jag sörplade i mig frukosten:)

Önskar Alla en trevlig helg!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0