Jag har fått sovmorgon!!!

För första gången på lääänge så fick jag sovmorgon!!! Eller SOV morgon, har ju varit vaken i flera omgångar under hela natten & morgonen men....jag gick inte upp utan kunde somna om. Hundarna vaknade till men dom somnade oxå om:) Ingen av dom pep för att dom bara måste ut, kanske pga att dom nattpinkade sent. Hemma spelar det ingen roll hur sent jag traskar ut med dom, dom ska ändå UT TIDIGT!!! Men här kanske det är lantluften som gör sitt till?! Vilket fall som så var det SKÖNT att få ligga lite längre än vanligt...

Dom har ännu "bara" fått lulla runt på tomten, dom har alltså inte fått ngn morgonpromis. Men dom verkar nöjda trots det....Det är sååå skönt att var på landet för då kan man OM man vill bara öppna dörren & släppa ut dom=ljuvligt!!!

Trots att Trizz har fått "sin" Doggy så har hon INTE ätit:( Måste förbi MaDs i veckan & köpa Bravo färskfoder, det är ju det enda som hon verkligen ÄTER. Undrar varför:)))

Nu ska frukosten få sjunka ner innna det är dax att ta en riktigt långpromis i det UNDERBARA vårvädret! SOLEN skiner & det bara ÄR VÅR!!!!

Kan knappasr bli bättre.....Jo i kväll är det agilityträning:)) Den 1/5 ska Milloo tävla i Västerås med Birgitta. Så i kväll ska Breeze, Milloo & Trizz med & träna. Jag får köra Breeze & Trizz & Birgitta Milloo....Nu måste jag bara fundera ut vad jag ska köra i kväll....Inte direkt ngn "jobbig" uppgift:)

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0