Breeze löper & vi har gått Viltparksrundan

Breeze har visat alla tendenser till att löpningen har varit på G & nu i dag så har hon helt klart börjat!!!
Om inte annat så har Milloo tydligt talat om att HON LÖPER.....Pang säger hon & så åker han på däng, inte lätt att vara hane i den här "kärringflocken" tur att det är påsk:)

Men i dag har han lugnat ner sig betydligt & bryr sig inte annat än att han vill lukta på hennes pinkfläckar...Så när jag åker hem får han stanna kvar på landet.

Ja så nu gäller det att snabbt bestämma sig för lämplig hane OM jag hittar ngn vill säga:) För jag är otroligt valpsugen!!!

Håll alla tummar för att det ska bli ngt!

I dag på dan gick vi Viltparksrundan, det tog ca 1 timme & 15 minuter inkl stopp för fotografering:)

   


 Hela ligan var med även Sindie:))

   



   



   

Alla gick lösa, japp det får dom trots att det är "koppeltvång" som gäller. Å självklart ska man följa det OM man har en hund eller flera som jagar eller springer runt i skogen. Men mina håller sig vid mig & bryr sig INTE om viltet. Men OM dom hade haft tendens till att jaga hade dom genast fått koppel på sig.
För det absolut värsta jag vet är folk som har sina hundar lösa utan ngn som helst koll:( Tyvärr är dom alldeles för många! Jag brukar råda folk som har sina hundar lösa utan kontroll att skaffa innekatt för då slipper åtminstonne vi andra drabbas! Även dom idioter som inte plockar upp hundskiten efter sig får det rådet!!!

   

   

  

  


Lillstugan


Storstugan

 
Milloo:)

 
Sindie:)

Appråpå hundskit så har jag under halva måndag tom i dag långfredag plockat nästan 30 hundskit högar på min SKITRENA runda?!?!? Så på ca 2 veckor har jag plockat nästan 70 skithögar bara på min skitrena runda:(
Fy bövelen för alla dom idioter till hundägare som inte plockar upp efter sin hund/ar!!!

Tyvärr är min SKITRENA runda inte SKITREN, för ibland så hinner jag inte plocka upp innan ngn stackare trampar i en hög & då går den ju bara inte att plocka upp:(

Nä nu ska jag ut på nätet igen & leta lämplig , snygg & trevlig hane till Breeze:)

Själv sippar jag på en "Camperinja"(stavning? hmmm)Så....Skål på er!

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0