På landet

Passade på med en mellanlandning via landet.

Så mysigt att träffa Sindie:) Glädjande nog så har hon nu jättefina tänder & helt OK andedräkt:) Har ju haft himla problem med det & har ju skrapat hennes tänder OFTA under åren. Vet inte om det beror på att hon äter Eukanuba Joint samt xtra Cloucosamin? Ngn som vet? Blev nämligen glatt överraskad efter en titt i hennes mun. Kan inte komma på vad det annars skulle kunna bero på? Ben & sådant har hon ju alltid fått.
Men förhoppningsvis så har fodret kanske en inverkan?! Skulle vara kul & höra om ngn varit med om ngt liknande???
Vilket fall som så får hon fortsätta med Eukanuban samt xtra Cloucosamin, det funkar ju super på henne! Så det kan ju även vara ett tips till andra som har munproblem på sin hund....

Passade även på att borsta igenom henne, dvs HELA henne, ngt hon inte gillar. Men det är bara att gilla läget:) Hon såg nästan ut som en annan hund när all underpäls var borta:) Hon är ju BARA BÄST, min Sindie!!!

Passade även på att traska ut i svampskogen med alla hundarna. Det var ju ett helt underbart höstväder, lite blåsigt men solen sken! Bara att njuta! Å ja, vi hittade svamp, inga massor men hela svampkorgen blev full. Mumsigt till maten! Vi var ute i 2 timmar, kändes i kroppen kan jag lova! Sindie hängde på & hon verkade inte speciellt slut efteråt, men jag hade koll på henne hela tiden & hon lunkade mest efter mig & jag racade inte runt det kan jag lova:)

På kvällen var det då dax att hämta hem Breeze, så nu är Breeze & Trizz hemma. Mille är kvar på landet för snart ska väl ändå Breeze börja löpa?!?! Jag bara väntar.....

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0