Agilitytävling på SSBK

Dagen började med en promis tillsammans med "tuppen" dvs vi traskade i väg strax innan kl:06.00 en söndag?! Men det är så himla skönt att gå då, inga andra visar sig ute så hundarna kan springa lösa hela rundan. Friskt & lite småkyligt men jösses vad härligt!!!

Sedan vid 9tiden kom Birgitta & hämtade oss, hadde ju lovat att följa med henne till Stockholm Södra BK. Hon skulle ju tävla lag.

Väl framme så passade jag på att köra Trizz på balansen, A-hindret, långa tunnel samt 2 hinder som stod utan pinnar.
Trizz:
Balansen gick bra hmmm, saknar "bara" farten men den kom när hon fått köra den ett par gånger. Lite ofokuserad kanske men hon tog den & gjorde 2 på & 2 av. Men ngt segt innan hon kom i position.
Ahindret gick bra där hade hon fart redan från början, men tyvärr så "missade" hon 2 på & 2 av första gången suck.. På´t igen & nu gick det bra. Sedan efter A så var det långa tunneln, men på väg dit så hade nog ngn tappat ngt ruskigt gott för det tog tvärstopp! Fick påminna henne om vad vi höll på med & sedan racade hon in i tunneln.
Tog dom två hopphindren utan pinnar & kors men jag testade "ut" & hon sprang ut & tog hindret! Kanoners!
Var tvungen att tesat 2 gg till & hon gjorde rätt bägge gångerna! Stolt var jag!!! Ja så körde jag då hopp-ut hopp-v A med 2 på & 2 av (hon fixade det!)-lite v & den långa tunneln- Men STOPP igen & leta ätbart på backen....Påminde henne igen & efter ett tag så racade hon in i tunneln. På´t igen & STOPP på samma ställe trots att jag gick på henne...Det måste ha varit ngt helt oemotståndligt gott!
Körde som avslut balansen & nu hade hon mer fart, men ändå hon ska efter mer träning raca över!!! Men så kom jag att tänkla på att HON HAR JU MIG att dras med:) Undra på att det inte går så fort...Måste komma på en lösning:)
Vilket fall som helst så var jag nöjd med min stjärna i dag! Hon var bitvis ruskigt duktig men så kom ju dom dära stoppen vid smakens....Men trots att det var mkt folk & hundar runt om så funkade hon att köra MED MIG!

Birgitta körde både Breeze & Milloo på lite hopp samt högerslalom. Breeze missade si slutet 1 eller 2 gg, sedan fixade hon det galant & med racerfart! Milloo missade andra pinnen tror jag det var men sedan satte även han högerslalom.
Får börja med mitt mantra igen: TRÄNA-TRÄNA-TRÄNA MERA!!!!

Birgittas lag kom 4:a i agility samt VANN hoppklassen! GRATTIS laget Övningskörd!
Sedan blev det grillat med tillbehör hos Ove & Birgitta. Mina hundar passade då på att försöka få igång Zigge med Zäta men han var lite avvaktande. Men efter att tag fick Trizz fart på honom, härligt att se. Just nu är dom ju jämnstora:)
TACK familjen Blomkvist för god mat & trevlig samvaro!

Njut av era hundar! (Å katter:)


Kommentarer
Postat av: Anna

hahahahahaha! Just det ;)

Njut av era katter!!!

Kraaam

2009-09-21 @ 11:40:33
URL: http://galhon.blogg.se/
Postat av: Marie G

Får skärpa mig:)

Kramisar

2009-09-21 @ 12:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0