På landet

Fredagkväll åkte jag med hundarna till landet. Så det blev en trevlig kväll med att sitta ute på altanen. Sedan fick jag sova helt utan hundar, dom sov nämligen inne hos mamma & Svenerik.

På morgone var jag som vanligt uppe tidigt & tog då ut hundarna. Vädret var kanon & alldeles tyst var det. Så skönt för själen...Satt ute ett bra tag innan det var dax att ge hundarna mat. Sedan gick vi ut igen. Man får ju passa på medans man är på landet.

Efter andra frukosten så gick jag & Svenerik med alla hudarna & hämtade tidningen. Det går lätt att gå dit men hem är det världens uppförsbacke, bra för kroppen.....Tog en annan väg hem. Tyvärr var Sindie lite seg så vi fick vänta lite på henne i bland. Men väl hemma så vilade alla hundarna upp sig sedan var det full fart på dom igen. Själv så plockade jag som vanligt ett antal krypande fästingar på alla hundarna utom Sindie. Suck.....Passade även på att borsta av Sindie all glass!?!?som fastnat i pälsen bla vid/i öronen oj.oj.oj så det kan bli. Det går inte att smyga med att mamma gett henne glass.

Nu ska här ätas en liten tårtbit som grannarna just kom in med...Trevligt. Men snart ska jag med hundarna åka hem. Ska ju vara hundvakt i kväll. I morgon är det träningstävling i agility på hundklubben. Det är många anmälda, KUL! Birgitta ska köra Breeze & Milloo. Tur att hon är så snäll & vill köra mina hundar!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0