Kommunruset

Strax innan jag skulle ta mig till Jallavallen för samlingen inför kommunruset kom mamma & Svenerik & hämtade Sindie.
Dom andra hundarna skulle ju med mig & gå ruset på 5 km. Vid 18-tiden bar det av & det var så fina stigar i skogen & utmed Måsnaren som vi gick på. Började med att gå sist men efter hand som det splittrades upp tog jag mig längre fram. Hundarna skötte sig bra, det var bara Milloo som gärna ville pinkmarkera överallt, men det sa jag stopp till efter ca 30:e pinket.....Höll ett ganska behagligt tempo i det härliga vädret. När det var ca 2 km kvar kom helt plötsligt Amanda med sina hundar Wincent & Dolly  från ett sidospår. Så då gjorde vi sällskap den sista biten. Nyttigt för hundarna samtidigt som jag fick sällskap.
När visedan kom in på Jallavallen fick man gå ett varv för att sedan i mål (58.28 min) få sig en baguett, dricka, tröja & medalj. Dom andra satt redan & åt så det var bara att ansluta sig till Kristina F, Ulrika & Klara. Så härligt att vädret var med oss....Sedan blev det buss hem.
Å tiden, ja den hade helt klart varit bättre om jag inte tvingats vänta på att gå sist, men jag prioriterade mina hundar & att ha trevligt under promisen.
Nästa år ska jag försöka att få med mig fler hundägare som vill gå...För trevligt var det.

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0