Tunga tankar & funderingar

Har ju ganska länge nu funderat på att kanske försöka hitta ett nytt typ aktivt agilityhem åt min Prins Milloo samt åt min lilla Vessla Trizz. Känner att dom skulle få ut så mycket mer om dom kom till ngn som verkligen satsade på just dom. Mina härliga hundar som bara älskar agility, & så då jag som inte har möjlighet att själv köra dom suck....

Nu när dom varit på landet har jag verkligen funderat & funderat på vad jag ska göra. Dom är ju underbara & jag bara älskar dom men.....Det känns som om dom blir alldeles för lite aktiverade & det mår ju ingen bra av. Men det är klart när man kollar på alla hemska program från bla USA där många hundar inte ens får några vanliga promisar utan i bästa fall får rasta sig på en liten bakgård ja då har mina hundar det BRA!

Allt var så mycket enklare när man själv kunde aktivera dom fullt ut, men det har ju verken Milloo eller Trizz å knappt Breeze varit med om...Jösses vad aktiv man var under alla år man hade Apollo(min ängel), Jeffi(min andra ängel) & Sindie. Å så tänker man på hur "aktiv" man är med dom hundar man nu har.....Visst aktiverade blir dom men jag vill att dom ska bli mer aktiverade!!!

Milloo: En underbar, härlig & positiv sobel kille.

       

Älskar att gosa! Det bästa han vet är att hålla på med agility & gå långpromisar. Han är lite av en tjuren Ferdinand, han trivs bäst med att gå i sin egen värld & har full koll på alla dofter. Går bra ihop med alla hundar, hanar som tikar. Är en fena på att viltspåra, har godkänt anlagstest i viltspår med full poäng & HP! Tävlar agility(medium), ännu så länge i klass 1 både hopp & agility, men kan bli en stjärna!

     

Trizz: En härlig bluemerle av egen uppfödning.

     

Snart 1 år med allt vad det innebär. Har tränat grundförberedande i bla agility, ngt som hon bara älskar att hålla på med. Blir small hund. Hon är tuff men ändå liten & naggade god, full fart från morgon till kväll. Men hon har inga problem med att koppla av. Går bra i hop med andra hundar, lyssnar bra & kan gå lös så klart....Mycket socialtränad bla genom stadspromisar, åkt mkt buss/tåg/bil, gått på olika underlag osv. Arbetsvillig men samtidigt en liten "diva". Sover i sängen.

    
                                              Trizz, mormor & mamma

Men frågan är ju hur jag skulle agera OM ngn skulle visa sig intresserad av min Prins eller Vessla?!?!?
Intresserad? E-posta mig: [email protected]

Så nu var det gjort...........

Den dagen den sorgen....Men jag skulle ju inte behålla ngn valp, men sen när så många ringde på just Trizz ja då....kände jag att nix henne ska jag behålla så det så!!! Men det satt lång inne....Antar att det blir samma sak nu...


Positivt tänkande var det eller???

Njut av era hundar! 

Kommentarer
Postat av: Amanda

Jag förstår dina tankar Marie åt båda hållen! Om det blir aktuellt så förvarna mig gärna! Kramar Amanda

2009-03-02 @ 11:38:19
URL: http://www.lundsgard.com
Postat av: Marie G

Ja, det är inte lätt....lovar att hålla dig informerad. Men som sagt, det är ett stort steg & jag vet ju ännu inte om jag kan ta det.

Kram Marie G

2009-03-02 @ 12:44:21
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0