Tidig långpromis

Som "vanligt" så vaknade jag med tuppen, trots att jag tvättat halva natten suck...Klockan 06.30 gick jag upp, gav hundarna mat, fixade frukost som jag tog med mig samt en sittdyna.

Vädret var lite halvgrått men det var friskt & skönt att komma ut så pass tidigt. Gick runt hela Ragnhildsborg, klättrade upp & ner i skogen bakom fårhagen, lät hundarna klättra vid båtvarvet, gjorde godisruta åt dom, "tappade" godispåsen som dom fick leta reda på(det är en  av  Breeze favvo saker att göra), lät dom stanna-stå kvar-frikommando & självklart springa fritt.....

Passade på att sitta i ca 10 minuter nere vid vattent & ta min frukost medans dom letade godis. Hade för första gången på mig stegräknaren (har legat i lådan i flera år) & väl hemma så hade jag gått  6204 steg. Vet inte om det är mkt, har  ju inget att jämnföra med. Men det känns ganska OK i kroppen, får väl se hur jag känner mig i kväll, ska ju till jobbet fram & tillbaka.

Det som jag tycket var så konstigt var att jag under dom 2 timmar jag var ute INTE mötte ngn hund??? Jösses, när går alla andra hundägare? Någon borde man ju stöta på, konstigt MEN SKÖNT! Visst, det är toppen när man kan gå i 2 timmar utan att stöta på ngn annan hundägare med hund/ar.

För en gångs skull är mitt samvete helt "rent" gällande hundarnas aktivering & promislängd. Känns TOPPEN! Jag kanske inte är en så dålig aktiveringshundägare i alla fall!?!? Det är klart att det beror på vem/vilka man jämnför med. Tror nog att även mina hundar är nöjda. Dom får varsin tuggpinne när jag går till jobbet & så får dom , som varje dag godis i flera toarullar. Det blir lite att städa när man kommer hem, men dom vet precis vad dom ska göra. I dag har jag även lite andra småkartonger som jag ska gömma godis i. 

Trizz hade en grankvist i rumpan som hon nu tog bort. Jippi tyckte Indra som fick en ny leksak, suck...Men det är är BRA när dom kan roa sig billigt. Det verkar ju som om dom faktiskt tycker att "hemmagjorda" leksaker är roligare?! Det är bara matte som älskar hundleksaker....Nä, mina hundar leker mkt med en del av sina leksaker. Alla har dom sina favvosaker......Ofta samma & samtidigt!

I morgon är det agility för Trizz del, ska bli KUL!
Känns så bra att "bara" vara ett "försöksekipage" till dom blivande instruktörerna & inte den som ansvarar/leder/planerar/genomför det hela. Det blir ju nästan som att gå kurs.
Min jobbarkompis Kristina ska vara med tillsammans med sin labbe Athos. Ska bli spännande & se hur det går smile. Nä det kommer att gå bra. Jag hoppas nu bara att Trizz sköter sig ha,ha,ha.....I kväll ska jag torka falukorv i ugnen, måste ju ha ngt GOTT,SMÅTT godis med mig. Den lilla Vesslan är ju inte så superförtjust i torkad blodpudding suck...Har ju massor av det . Men vad gör man inte för sina hundar?!? Jag vet: ALLT!

Fick skjuts hem från jobbet & sedan ut till landet. Så det blev 10347 steg hmmm, ja det blev ju över 10000 steg första gången den användes.....Får väl vara nöjd med det.

Njut av era hundar!  

Kommentarer
Postat av: Amanda

Drygt 6000 steg är ju bra på en promenad. Det sägs att man skall gå 10 000/dag för att kroppen skall må bra!! Vi ses söndagmorgon! Kram

2009-03-06 @ 11:40:33
URL: http://www.lundsgard.com
Postat av: Marie G

Låter bra, nu har jag gått ca 9500 steg & då ska jag gå på jobbet & hem.

Syns på söndag, tid?

Kramis

2009-03-06 @ 13:15:37
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0