Agilityträning

Passade på att åka ut till klubben & väl där så plockade jag fram säcken. Började med att köra alla hundar in i säcken. Inga problem....Sedan körde jag Breeze med Trizz resp Millo med Trizz, inga problem sedan körde jag bara Trizz inga problem! Jippie!!! Trizz var så duktig!!!
Hon tog säcken själv alla gånger, både från höger & vänster sida helt utan att tveka.
Det har ju inte varit några problem men man vet ju aldrig nu när det varit ett ganska långt uppehåll. Men tjejen kom i håg att säcken var KUL & att manfick gott godis efteråt...TUR att man har hundar som jobbar för godis alt leksak.

Orkade inte plocka bort pressenningarna från kontaktfältshindren så efter säcken träningen gick vi en promis i Viltsvinsskogen. Hundarna sprang för fullr så härligt att se!
Dom hade full fokus på mig & varandra. Inte heller denna gång stötte vi på några "svin". Men dom har bökat precis överallt!!!

Åkte senare till bruks & där körde jag kontaktfälten på en "rundbana"-balans-sväng Ahindret-rakt fram gungan-sväng höger balans-osv. Breeze fixade det klockrent! Stannade två på-två av så  SÄKERT! Vilken SUPERAGILITYHUND jag har!!!!
Milloo var taggad, men hade lite för bråttom första varvet, andra varvet plockade jag honon mer & se då gick det galant! 3:e varvet fixade han det fint, med bara lite hjälp från mig.
Trizz fick köra gungan dvs satte henne ner innan-gick & ställde mig framför gungan-släppkommando-hon sprang upp på gungan-jag tog emot-matade med godis-hon åkte hiss ner-matade med godis. Så långt gick det KANON! Men sedan hoppade hon av?! Ville inte stå 2 på 2 av.....Fick ta upp henne igen & belöna, detta hände på olika sätt 3 gånger på rad. Men jag avslutade alltid med att hon stod 2 på 2 av-släppkommando dvs fram-slängde godispåsen-hon stack som en raket.
Trizz kommer också bli en kanonsuperagilityhund!!!!!
Måste bara träna mera!!!

Ingela & Birgitta! När ska vi träna???? Vi måste sätta i gång!!!!!!

Summering: Var supernöjd med alla mina härliga agilityhundar!!! Men jag måste självklart träna mera, hört det förr????
Trizz gungträning, ja får jag ingen med mig ut då får det nog bli koppel ett par gånger eller så. Bara för att "stoppa" henne från att hoppa  av efter att gungan slagit ner. Men det är lätt att träna bort tror jag....Annars får jag släpa fram min gunga här hemma & träna varje dag.......Alternativen finns ju ha,ha,ha......

Agilitysektor möte på kvällen. Alla kom & jag tyckte att det var ett bra & givande möte. Känns så bra för ALLA är taggade & vill verkligen jobba för att agilityn ska vara AKTIV! Vårens agilitykurser är fulla & förhoppningsvis målet är i alla fall att vi ska kunna erbjuda fler att gå kurs i höst....träningstävlingar blir det också......Håll utkik på Södertälje BK´s hemsida.

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0