Nytt år

God fortsättning på det nya året alla hundvänner & övriga bloggbesökare!

Under 12 slaget så var hundarna i Anders rum med musik på. Vi andra var ute för att kolla in fyrverkerierna. Var ju på landet & där var det ganska lugnt, skönt för hundarna.......men det är klart Milloo var lite stressad han hörde givetvis smällarna & raketerna, men han lugnade ner sig ganska fort när det var över. Men försäkerhets skull så får han & Sindie vara kvar på landet. Det finns ju idioter som fortsätter att smälla trots att nyår är över.

Kvällen var trevlig med mycket god mat & dryck! Självklart fick även hundarna smaka lite på det goda.......Nu ska ni se Trizz, snacka om att hon KAN äta när hon vill!!! Hemma är hon ju så seg på att äta men se på landet DÅ äter hon. Undra vad det kan bero på? Mamma & Sveneriks goda mat eller??? Det säger mamma i alla fall hmmmm. Torrfoder ska ju räcka.........Sedan var det bara att vänta......

Året började helt UNBERBART för Anders förlovade sig med sin Linnea!!!
STORT GRATTIS TILL FÖRLOVNINGEN!!!! & LYCKA TILL med varandra!!!!

Året började lugnt med vitt, KALLT ca -7 grader & SOL! Härligt! Jag & Svenerik tog en långis med alla hundarna i det underbara vädret. Snacka om att man piggnar till! Sindie fick mestadels gå i koppel, hon går då i ett behagligt tempo & sparar sin kropp. Efteråt är hon faktiskt fräsch. Får hon gå lös springer hon för mkt & är stel & eländig......Dom andra sprang för glatta livet. Så härligt att se!
Ja sedan var det dax att ta tåget hem tillsammans med Breeze & Trizz. Saknar redan Sindie & Milloo.......

Nu väntar jag med spänning på att få höra från Elisabet hur det gått med Vixens valpning....Håll tummarna för att allt ska gå bra!

Njut av era hundar! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0