Halvfarlig promis...

Det höll på att bli en halvfarlig promis på fm!!! Skulle vara lite hurtig & gå en längre promis med hundarna via bla centrum. Breeze gick som vanligt lös & dom andra i koppel. När jag närmade mig centrum & bussgatan såg jag en pitbull stå helt själv på sidan?!!? Husse såg jag sedan ca 10 meter ifrån hunden....Just han hade TAPPAT sin hund med koppel & allt! Hunden ville sedan INTE bli infångad av husse!!! Varje gång han kom närmare än 2 meter drog hunden, gulp! Det var bara att snabbt koppla Breeze & svänga av  & igenom centrum Hinner gå ca 15 meter då hör jag husse ropa på hunden, visst då kommer den EFTER oss!! Jösses snabbt in med hundarna bakom staketet vid pizzerian & ställa sig för ingången & se ut som en jätte (inga problem med det inte smile). Mina hundar fattade ingenting.....
Runt hörnet kommer sedan pitbullen.....Men den stannar så snällt & bara tittar på oss, det enda man ser av mina hundar är små nosar igenom staketet. Då ser jag att en är ganska ung & inte ett dugg intresserad av mig eller mina hundar! Men hur ska man kunna veta det????
Står i alla fall kvar ett tag efter det att hunden vad jag tror sprungit till husse, den vänder om i alla fall.....Efter en minut eller så går jag fram & kollar om hunden är kvar. Som tur är så har nog husse fått tag i den, jag ser dom inte som TUR ÄR!!!
Nu kan vi äntligen fortsätta promenaden som planerat.

Ska nog köpa en sådan där hundspray så att OM det händer fler gånger ha en sådan i beredskap. Man vet ju aldrig vad man stöter på.
Den HÄR gången slutade ju allt lyckligt, för mina hundar & mig!!! Ska nog köpa en lott....

Resten av promisen gick bra. Vi stötte på en barngrupp i skogen som Trizz tyckte var intressant. Men hon lyssnade jättebra på mig & bara tittade på dom. Sedan kom hon till matte! Min lilla stjärna!!! Dom andra bryr sig inte överhunvudtaget som tur är! Jag har ju fullt upp med att hålla koll på Vesslan...

Mina underbara hundar!!!

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0