Efter träningen

Jösses vad hundarna var slappa på kvällen efter träningen.....Men nu på morgonen ja då var livet som vanligt igen, dvs FULL FART på dom alla!
Glädjande nog så var det lite kyligare & härligare väder ute samt att SOLEN visade sig. Då är det bara att njuta av hundpromisarna.

Nu är jag sugen på att ut & träna agility igen, det blir alltid så när man väl varit ute.....Har ju jättebra ställen här utanför att träna på så det är "BARA" att ta sig i kragen & ta ut mina hinder. Det kanske finns ngn som också är sugen på att köra?

I morgon, torsdag så är det äntligen dax för gemensam hundpromis i stan. Ska bli spännande & se hur många som kommer. Som sagt det är lika bra att boka upp en kväll då vet man ju att man verkligen kommer ut på en långis på kvällen förhoppningsvis i trevligt sällskap!
BARA dom INTE smäller smällare!!! Det fixar ju inte Milloo. Men det har varit otroligt lugnt i år om man jämnför med förra året. Men som sagt smäller det gör dom då & då & man vet ju aldrig NÄR!

Nu är det dax för nästa hundpromis.

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Amanda

Tack för bra coaching igår!! Å Mille är toppen som ger mig direkt feedback när jag gör rätt och fel ler Gulle Prinsen!! Är oxå sugen på att köra mer! Har du ngn lucka på lördag skulle vi kanske kunna köra.. Tidig morgon kanske? Bara det är ljust! Trizz var ju bara så söt med suget i blicket rakt fram och Breezze slalom så snyggt, visst var hon lite övertänd oxå men vilken glad hon har för agility!!



Tack Marie! Kramar Amanda

2009-01-14 @ 19:20:57
URL: http://www.lundsgard.com
Postat av: Marie G

Tack själv! Ni jobbade bra ihop smile....Vi kan väl försöka få ihop en träning på lördag, hörs via telefonen. Ja agility är så kul tycker dom & jag!Kram

2009-01-15 @ 09:16:06
URL: http://marieosindie.blogg.se/
Postat av: Amanda

Det kommer två till på fredag, Maria och Gunilla. Sitter på jobbet och har ej din mail på den. Kram

2009-01-15 @ 12:04:19
Postat av: Marie G

Det är ju bara bra ju fler vi blir...Kram

2009-01-15 @ 12:19:31
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0