Agility Kista dag 3

Ja i dag gällde det att ta en pinne i agilityklassen, annars blev det ingen SM start 2009.

Men jag tar det från början. Som vanligt var det att gå upp TIDIGT & medans jag står & väntar på Birgitta så ringer ANders & säger att dom har problem med bilen?!?!Suck....Hoppas att det löser sig! Till slut kommer Birgitta & då har även dom fått ordning på bilen SOM TUR ÄR!!! Det är inte så bra väglag & det är en hel del som jobbar i dag så det blir lite småkörigt att hinna upp i god tid. Självklart så är det en del olyckor bla vid Tomteboda så vi får åka via Solna. Tur att Anders hittar. Sen när Birgitta ska betala parkeringen så är kortet oläsligt dvs det blir kö bakom oss både med människor & bilar! Känner lite stress, Anders har banvandring om 10 minuter & då ska vi in på mässan också. Ja,ja till slut så löser det sig så vi kan åka i väg. Fort in med Anders & Breeze´å se 3 minuter innan banvandringen ska börja är vi på plats. In på banan, DÅ ropar dom ut att small har egen banvandring & efter blir det medium. OK då kan vi pusta ut i 8 minuter. Nä då efter 4 minuter ropar dom ut att medium har sin banvandring EFTER small lagen!??!? Herrejösse, vi hade kunnat SOVA längre om vi bara fått veta detta i går!!! Lite småputt blir man ju SÅ TIDIGT på morgonen med  bilstrul, olyckor, oläsligt kort ja normal stress för att hinna i tid. Å så dröjer det ca 45 minuter innan vi får gå banan. Det var bara att gilla läget.

Ja i dag var det Vinna(möjligtvis 2:a) eller försvinna. Laget var ju ihopsatt för att "träna" dvs ett mellanår. Men eftersom att det började så bra så fanns chansen att med en pinne i dag samt i morgon (ja,ja men chansen fanns!) Banan verkade helt OK bla så fanns det en fälla & det var efter slalomem så skulle dom in i en tunnel där ingånegn låg precis brevid balansen & sedan under balansen. Gick banan med Anders & gav lite tips, men han lyssnar inte så mycket på mig, men han brukar ju fixa det i alla fall.

Laget består av:
Meja Pajala med sheltien River
Pirjo Söderberg med sheltien Zammie
Berit Sjöbeck med pudeln Cooper
Anders & Breeze

Ja hur gick det då? Hmm det börjaded bra genom att Merja & River var nolla, Pirjo & Zammie diskade sig, pudeln fick 10 fel & då var Anders tvungen att gå nolla. Tyvärr så rev hon 2 hinder, hoppade kontakten på balansen & gick ur slalomen totalt 20 fel. Dom felen måste ju räknas eftersom att Pirjo var diskad.

Ref tid på banan: 44 sek
Antal lag: 7
Diskade: 3

Laget fick:
Fel: 30
Tid 122,02
Placering: 4:a

Laget som vann hade 5 fel & tid 110,05
2:an 6,62 fel & tid 125,2
3:an 10 fel & tid 123,30

Så INGEN PINNE & INGEN SM start för laget!

Men ganska bra tid hade ju laget & det hade ju inte räckt att Ander & Breeze hade varit nolla. I övrigt så gjorde dom ett BRA lopp dag 3 i Kista.

TACK Anders för att du körde min stjärna!!! 

Sedan var det Birgitta & Zingos tur, tyvärr så blev det en disk. MEN det var ett i övrigt SUPERLOPP!! Så KUL att se, Birgitta jobbade bra & Zingo gick kanon!!!

Vi var kvar & kollade ett tag innan det var dax att åka hem efter ännu en dag på mässan. Anders var glad eftersom att han & Linnea slapp följa med dag 4 i Kista. Laget hade ju ändå ingen chans till SM plats.

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0