Årsmöte på klubben

I dag var det årsmöte på Södertälje BK & som "ny" så måste man ju gå, om inte annat så för att kolla in allt folk. Vet ju ännu inte vilka alla är. 58 stycken dök upp......Linda & Johanna avtackades efter att ha avgått från agilitysektorn med en blomma var. Det var även prisutdelning för klubbmästarna i dom olika storlekarna.
Small: Amanda & Vincent
Medium: Conny & Zaza
Large: Linda & Måns

På tisdag har den "nya" sektorn sítt första möte, ska bli spännande att sätta igång. Hoppas att alla är taggade! Tror & hoppas att det spånas fram oilka typer av aktiviteter som vi i sektorn förhoppningsvis kommer att arrangera under året.
Men jag vet att det kommer att bli bra!!!! det är min målsättning!!!

Agility sektorn 2009:
Sammankallande: Jag
Ingela
Birgtta
Conny
Amanda W
Amanda
Susanne

Ja som ni ser så skriver jag inget om mina hundar i dag, tyvärr så har dom bara fått vanliga promisar utan ngn form av annan aktivering suck....MEN senare ska jag väcka upp klickerintresset hos Trizz. Ska ju lyssna på klickerföredraget i morgon. Ska bli kul att göra ngt bara med henne. Ja,ja självklart så blir det en långpromis med alla runt i viltsvinsskogen vid klubben. Håll tummarna för att jag inte stöter på några jäkla vildsvin!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0