Låång promis

Planen för onsdagen var att träna agility med Lena & Mimmi men pga av strulig bil så ställde vi in:( Nåja det kommer fler tillfällen, om inte i år så nästa:)

Men eftersom att vädret var kyligt, klart & frostigt så tog jag tjejerna & traskade i väg på en promis.
Vi gick via/runt Ragnhildsborg, passade på att låta tjejerna klättra i många & olika backar. Eftersom att jag själv inte är så rörlig så får man ju hitta lösningar:) Å jösses som dom klättrar, nåja Trizz kan försöka att fuska i bland men se jag ger mig inte. Hon ser så himla rolig ut när hon kämpar för att ta sig upp & upp tar hon sig. Sedan har jag nästan hjärtat i halsgropen när dom tillsammans racar ner!

Sedan blev det ju en tripp utmed vattnet, otroligt vacker var det! Tyvärr ingen kamera med i dag heller:(
Nu var tjejerna på tårna & bara ville bli aktiverade, men nu var det paus nu skulle nämligen jag lufta tankarna & bara njuta av morgonen:) Å se då kommer kompispudlarna från Bergvik. Jippie tyckte Trizz som helt plötsligt fick lite lekkompisar. Breeze är ju som vanligt den som ska bryta fart & fläkt på andra så länge det inte är hon som tar initiativet suck...Vi gjorde alltså sällskap mot Bergvik & under tiden så sprang hundarna för fullt! Kul:) Breeze fick jag som sagt ha lite koll på, men hon sprang lite hon med.

Väl uppe i Bergvik så stötte vi på Agneta med Staffarna, då blev det helt plötsligt 7 hundar som racade runt:) Men hon skulle vidare & jag skulle hem...Hade gärna hängt på henne också men som sagt kroppen orkar inte hur mkt som helst:(

Väl hemma så hade vi faktiskt varit ute i 1 timme & 45 minuter:) Då kan man tända lite ljus & njuta av en god frukost:)

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0