2:a Advent

Glömde skriva & sätta ut foto på ljusen & dagsbilden, men här kommer det....
Usch väder:(

   

För hundarnas del så händer det inte så mkt, bara vanliga promisar....Men både Trizz & Mille har fått för sig att dom bara måste ut sådär vid 4tiden:( Det gillar jag inte.....Trizz gör vad hon ska men det tar ett tag, Mille däremot han pinkar knappt. Nä han vill bara vara ute! När det är dax att gå iin vill han inte följa med, han vill stanna kvar ute. Undra om han tycker livet är tråkigt?! Det är ju länge sedan vi tränade agility & visst har han fått gå långisar men så mkt mer spännande har ju inte hänt.....
Ja,ja det ska faktiskt bli ganska skönt att skicka i väg både Milloo & Trizz till landet i kväll, torsdag. Sedan blir det bara jag & Breeze:)
Undra om dom gör likadant på landet? Tror inte det suck...Säger i alla fall inget i förväg:)

I morgon fredag skall vi äntligen träna agility, det blir Birgitta & jag. Det är ju snälla Birgitta som ska köra Breeze på lördag! Å lördag, ja det lär bli en lååång dag. Har "hört" att arrangörerna räknar med att vara klara vid 21-tiden på kvällen?!? Det börjar ju med hopp klassen ca 250-300 starter sedan ombyggnad & då börjar det med large ca 130-140 starter sedan medium ca 66 stycken.
Självklart är det ju också prisutdelningar däremellan samt massor av banvandringar. Så man kan bara gissa när det är dax att starta för Breeze?!?
Så det är bara att packa bur, skön stol, mackor & vatten sedan ska man väl klara sig.....Det finns ju lite att titta på om inte annat:)

Nåväl efter agilityträningen i morgon ska jag bada Breeze, just nu är hon så himla skitig.....Men jag har väntat på den här helgen. Nästa vecka blir det Milles tur att bada. Inget roligt jobb direkt men det måste göras....

Nä nu måste jag ut med hundarna igen..........

I kväll är det hundpromis igen, hoppas att det kommer några?!

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Carina

Tack för en trevlig promenad!

Hade bra

2009-12-10 @ 20:07:46
URL: http://carinaduvefjord.blogg.se/
Postat av: Anonym

Visst är det trevligare med lite sällskap på kvällspromisen:)

Om du vill så lägger jag in dig i hundpromislistan, så får du alla kallelser?

Ha det gott!

//Marie

2009-12-13 @ 13:10:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0