Lagtävling på Mälarö BK

Ja då var den sista lagtävlingen avklarad för PuSh Power för nu i alla fall....Den gick av stapen på Mälarö BK den 30/9. Åkte dit med Birgitta som hade med sig Zingo, hon skulle ju även köra med honom i Övningskörd dvs i large. Med Breeze & Milloo´s lopp skulle hon köra totalt 6 lopp under dagen....

Väl framme efter att ha tagit 9.45 färjan över så visade det sig att PuSh Power staratde först både i agility samt hopp klassen. Å så började dom med medium dvs med Birgitta & Milloo.
Men vi var tidiga så ingen brådska, vilket var så skönt. Vi gick en promis med alla hundarna, Trizz var ju självklart med.
När det väl var dax för start så blev det däremot lite stressigt, Milloo startade ju först så jag fick hålla i Breeze samtidigt som jag skulle filma. Alla som sett Breeze vid en agilitplan när Milloo eller Birgitta är på plan vet hur hon beter sig suck....Men hon bet mig inte i benen i alla fall.....

AGILITY klass 2009-08-30 Mälarö BK

PuSh Power
Tid: 129,96
Fel: 29,84
Plac: 3/5
Ref tid: 45 sek

Milloo: 5 fel tid 38,12
Breeze: O fel tid 32.00
Alva: 24,84 fel
Zaza: Disk

Å jösses vilket lopp dom gjorde, min Prins & Birgitta! Mille var superladdad & hade fart & sug på hinder. Tyvärr så trängde Birgitta honon nog lite vi slalomingången vilket resulterade i 5 fel. Men det var det enda fel dom fick! Loppet var jätteläckert att se & Birgitta jobbade hund & hinder som bara attan. KUL!!!!
Snabbt byte av hund & så filma igen....

Breeze gjorde ett KANON lopp & gick nolla med en supertid!!! Den snabbaste medium tiden tror jag.....Jösses vilket lopp, Breeze är ju bara BÄST!!!!

Monica & Alva fick totalt 24,84 fel inkl tidsfel. Men dom tog sig i mål & då fick laget 3 st i mål=resultat.

Conny & Zaza diskade sig tyvärr...Det såg så himla bra ut tills Conny fick "släpp" (smile) & visade Zaza fel...Efteråt så skylde han på Annika ha,ha,ha...sa att han körde efter det dom tränade på i tisdags, svarade att jag inte tror att hon sa att han skulle visa Zaza fel hinder på banan...

Ja,ja en klass kvar....Å givetvis var det bara 2 priser.

HOPPLAGKLASS

Tid: 96,49
Fel: 15
Ref tid: 35
Banlängd: 125 meter
Plac: 4/5

Milloo: 5 fel tid 33,24
Breeze: 10 fel tid 30,12
Alva: Disk
Zaza: O fel tid 33,13

Efter att ha suttit & kollat in small & large var det efter lunch dax för medium igen dvs PuSh Power som skulle starta först. Samma procedur som vi agilitystarten.

Även denna gång så gick min Prins KANON!!! Kom i mål med 5 fel & med en bra tid.....Var så himla nöjd med deras lopp!

Breeze hade nu verkligen laddat upp vilket visade sig när hon kom in på planen....Lyssnade bra & hade racerfart, tyvärr blev det 10 fel. Bla så rev hon ett hinder i sväng samt forcerade slalomet?!?! Lite konstigt då det var en böjd tunnel innan & sedan rakt in i v slalom...men men dom kom i mål & tiden var trots att dom tog om slalomet bland dom bästa. Snacka om att man har en superhund!!!!

Tyvärr så diskade sig Monica & Alva.

Conny & Zaza gick nolla!!! Superbra!! Det betydde att även nu så hade laget 3 i mål=resultat 

PuSh Power gjorde BRA i från sig & jag måste säga att alla jobbade på bra, så KUL att se & få vara med i lagsammanhang.....BRA KÄMPAT LAGET!!!!

Trizz fick bara titta på & så var hon ju så klart med på promisarna bla runt dom jättefina ängarna som var runt klubben. Där fick mina vildingar springa av sig så att det bara rök om grässtråna.  Hade absolut ingen ork att köra ngn agility med henne på träningshindren. Det var tillräckligt ansträngande att gå runt ängarna...
Å goda våfflor hade dom också..... 

Hur gick det för Birgitta med Zingo & hennes lag?? Jo dom kom 2:a i hoppklassen & tog därmed sin sista SM pinne!!!!! Så nu är dom kvalade till Sm 2010!
JÄTTEGRATTIS till alla i laget Övningskörd till sista SM pinnen!!!! Det gjorde ni BRA!!!

Å Birgitta & Zingo gjorde KANONLOPP!! Herrejösses vad bra dom jobbade ihop, tror aldrig jag sett Birgitta jobba så himla bra med alla 3 hundarna!! Läckert att se & så attans KUL!
Karlstad snart kommer dom!!!!

TACK snälla, snälla Birgitta för att du körde mina underbara bara bästa Breeze & Milloo!!!

Den 6/9 får ni alla hålla tummarna för dom för då är det dax för DM i Hölö, då attan ska ni få se ha,ha,ha...

Det kanske, kanske också blir Milles sista agilitystart......Men bara kanske, han är ju igentligen en blivande agilitystjärna min Prins.....

Njut av era hundar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0