Hundpromis

Ja vad säger man?! TACK Lotta med Lapparna för att du kom!!!

Vi hade supertur med vädret, kunde absolut inte bli bättre, men....Vart är alla andra på listan?! I vintras trodde vi att det berodde på att vädret var kallt & ruggit, i våras så tänkte vi att äh det är nog risk för regn folk kommer nog när det blir varmare...Men nu är det ju toppenväder & har så varit men ändå kommer inga?! Eller ja, några kommer men det är alltid samma personer(Tack för att Ni kommer!!) Men det finns 33 personer på hundpromislistan & vi har varit 2-5 personer/gg inkl mig. Frågan är Varför inga kommer? Finns det inget intresse av att vara med på gemensamma hundpromisar eller är det fel plats/dagar/tider/upplägg?!? Vore lite intressant att höra varför nästan inga kommer....
Självklart är det helt frivilligt att komma & alla som vill skrivs upp på listan.....
Men,men jag ger inte upp KANSKE någon/några fler kommer nästa vecka?!? Å alla vi som har hund måste ju gå promisar, flera gånger om dagen & det är faktiskt väldigt trevligt att ha andra hundtokiga som promissällskap.
Har du inte testat, häng gärna på....

Åter till kvällens promis. Prick kl: 19.00 traskade jag med mina hundar samt Lotta med dotter & Lappar till bankomaten i centrum, måste ju ta ut lite pengar till glassen. Sedan gick via via Tallhöjden-ner till & utmed kanalen-slussen-glass som vi njöt av på en bänk invid Maren-därefter gick vi åter mot Brunnsäng via bussgatan-över Mälarbron-via Bergvik-framme. Allt som allt var vi ute i ca 2 timmar. Det var en riktigt trevlig promis som alltid när man har Lotta som sällskap!

Nu har hundarna fått sitt & Trizz har faktiskt ätit lite mer än normalt! Jippie!!! Milloo har ätit upp kattmaten som han gör om jag inte har koll.
Har tagit bort stygnen & dränagen på Indra. Såren ser helt OK ut men tratten får vara på någon dag till. Men nu kan jag i alla fall sätta upp hennes mat igen, det känns skönt.....Nu väntar jag bara på att kunna släppa ut henne igen, men det gäller att ha koll på henne för hon försöker hela tiden att ta sig ut. Härligt att hon är bättre.

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Visst var det kul, som vanligt.

Jag var så stolt över Taito som verkade njuta av sällskapet, och han skötte sig så fint.

Vi ses på prommis flera gånger.



Kram

Lotta och lapparna

2009-08-08 @ 20:30:07
URL: http://anncha0117.spaces.live.com
Postat av: Marie G

Ja det var himla KUL att du kunde/tog med dig Taito! Det ska ju vara fart i våra 4benta...& visst skötte han sig bra!

Syns förhoppningsvis på nästa promis!

Kram från Marie & sheltieligan

2009-08-09 @ 23:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0