Rapport från Pezto på 1-års dagen!

Hej
Grattis till alla valpar!!!
Vi är mycket nöjda och glada för Pezto!
Han är lättlärd liten "slyngel" som de kallar honom på agilityn hehe
Vår lille Pezto väger 15kg och vi får honom till att vara 54cm hög.
Kollar igenom foton då och då sen vi var och hämtade honom som liten valp och vi tycker att allt har kännts bra sen första dagen!
Har ju gått valpkursen med honom som blev klar i höstas och nu är det agility ( som man märker på honom att han tycker är superkul!) och fortsättningskurs.

      

    





Vi fick välja lite i kursen vad vi ville göra för de tyckte inte att vi skulle göra för mycket nya saker i och med att de är i sin könsmognad så det har faktiskt blivit att vi är mycket i skogen där vi bland annat spårar(vilket han också tycker är väldigt roligt!).
Han är ju i sån trotsålder nu men han är ändå super duktig även om det tar lite längre tid.
Vi har tagit nya bilder idag och skickar även med bilder sen vi var på agilityn sist.Det ena fotot är när vi gör godisträd. 



I agilityn tar vi allting steg för steg, lotta vår tränare har sagt att om man vill får man till exempel ta hela a:et men om man vill gå vidare sen så ska vi bara träna kontaktfälten och det är precis vad vi gör så att han kan det 100%. Det är mycket bra träning för han får tänka mycket och blir väldigt trött....


  Vilken stjärna!


Ska bli kul sen när de har sina egna hemsidor...
Ha det superbra!!
Kramar Pezto med familj

Tackar så mycket för Pezto rapporten! Jättekul att höra att ni är nöjda med honom & att allt fungerar bra! Ska bli spännande att sedan få följa er på tävlingsbanan i agility....
Pezto har verkligen hamnat rätt!!!
Ha det gott Kramar från Marie & sheltieligan

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0