Påskafton & Äggöppning

Jösses vad skönt det är när vädret är så HÄRLIGT! Solen skiner & hundarna traskar in & ut som dom vill. Men det är klart, dom håller sig oftast kring mig....För nu är det trädgården som gäller....Jobbigt är det men fint blir det!

Hundarna har full koll på allt runtomkring, speciellt Breeze som intagit liggande position på trappan.

Planen är att hundarna ska få sin långpromis på Sörmlandsleden lite senare. Återkommer med en rapport från den trippen.

Nu ska jag ut igen i SOLEN! 

Innan maten så tog Svenerik & jag en promis på Sörmlandsleden... Det var härligt att gå på promis med alla hundar, ja även Sindie fick följa med. Vi hade planerat att vara ute max 1,5 timme inkl hundfotografering. jag vill ju nämligen försöka att fota mina hundar så mkt jag bara kan. Å när man går denna runda så finns det så många ställen där man bara måste ta foton.

Efter att ha varit ute i ca 1,20 så var det dax för påskmat både till två & fyrbenta, mums säger jag. tror också att hundarna var nöjda med köttbulle-leverpastej-lite ägg-potatis & så lite torrfoder....
Dom fick sedan sina påskägg, där Mille var en riktig kanon på att öppna sitt. Sindie & Breeze löste det efter ett tag. Trizz däremot behövde lite hjälp, men oj vad glad hon blev när hon såg vad som fanns inuti!
Tack "mormor" för dom läckra påskäggen!!!

Efter promis-påskmat & påskägg så sover alla hundarna som stockar....Det är bara att njuta av lugnet.....Mina härliga hundar!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0