Agility med Trizz

Ja dom andra fick också köra men, i kväll så var Trizz min stora stjärna!

Testade henne på våran fasta gunga dvs den sitter fast så att man bara kan köra rena kontaktfält på ena nedfarten. Ett tips som jag såg på Klickerkloks sida. Det betyder att gungan bara har en höjd på ca 10 cm så "smällen" blir väldigt snäll. Sedan får man köra Anita metoden runt-upp snett bakifrån-ner på kontaktfältet/gungan "slår" i backen- 2 på & 2 av -belöning med massor av godis i ca 30 sek.

Min nya stjärna fixade det galant!!! Hon är ju tränad på metoden men inte på att det ska röra sig, men se det bekom henne ingenting. Visst ngn gång tappade hon bakdelen men då var det bara att göra om & sedan belöna när det blev rätt. Sedan var hon kvar i 2 på 2 av tills friordet kom dvs fram! Min stjärna!!! Nästa gång ska kameran vara med.

Dom andra dvs Breeze & Milloo fick köra slalom med fokus för Breeze på höger & för Milloo fart samt höger slalom. Kändes som om det bara flöt på.....Visst Milloo börjadde jag med höger & då såg han ut som ett ?tecken men då körde jag vänster en gång & sedan höger. Då satt det & därefter klarade han varje ingång samt hela höger slalomet! Min PRINS!!!
Breeze var säker som vanligt, hon är så läcker att köra!

Snacka om att man har UNDERBARA hundar!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0