Lååång promis på Sörmlandsleden

Det blev en Herrejösses promis på Sörmlandsleden denna gång. Herrejösses för att vi GICK I 3 TIMMAR & 22 MINUTER!!!  Till slut kunde jag knappt röra mig.....
Nåväl planen från början var att vi skulle vara ute ca 2 timmar i det underbara höstvädret! Men det var väldigt blött ute på många ställen så vi fick planera om dvs gå lite annorlunda mot vad vi tänkte från början. Hundarna hängde glatt med, inte Sindie hon fick stanna kvar hemma(vilket var TUR annars hade jag fått burit henne). Vi gick i en ganska bra takt & på vissa ställen fick vi gå sakta för det var HALT på alla spångar! Men jag kan lova att det var en otroligt vacker runda vi gick!
TTill min förvåning var det inga andra ute & vandrade denna vackra, lediga dag?!?! Dom enda vi mötte var en tjej med häst, en ridande tjej samt några jägare. Efter att ha mött jägarna undrade jag hela tiden var dom var i skogen, dom blir INTE glada i fall att man råkar kliva in rakt framför dom när dom sitter på pass. Sedan var jag orolig att dom skulle skjuta ngt djur för Milloo är ju otroligt skotträdd. Men vi hade tur VI såg INGA älgar, råddjur eller harar inte heller några fler jägare!!!
Vi gick bla förbi massor av gamla gruvhål, så lite historia fick man på köpet ha,ha,ha.
Ju längra vi gick så fick vi skjuta fram målet, först hade vi beställt fika när vi kom hem det slutade med att vi måste hem INNAN det blev MÖRKT! Men se det klarade vi på en marginal på 1,5 timme!
Väl hemma så var det skönt att få av sig blöta strumpor & få sätta sig i soffan! Tror att hundarna också var glada att äntligen vara tillbaka......Men dom sprang mest hela tiden men det är klart lovarna blev "lite" kortare ju längre tiden gick. Nåväl efter en sådan promenad så känner man verkligen att hundarna fått sitt. Sedan hur man själv "överlever" det återstår att se........

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0