Leffe, Trizz, Cash & Pezto 4 månader!

GRATTIS "mina" små på fyra månaders dagen!!!

Ja för fyra månader sedan hade man fullt upp, alla valpar var födda & JAG bara NJÖT! Det gör jag fortfarande när jag tänker på det! Nu är det förhoppningsvis mina trevliga & underbara valpköpare som njuter av "mina" små! Sedan har jag ju förmånen att kunna behålla min lilla Trizz & henne njuter jag av hela tiden!!!

I bland har mina tankat kretsat till om jag aktivt skulle försöka få ut Trizz på foder till någon ambitiös person som vill satsa på henne....Men....ännu så länge har det bara stannat vid tanken. Men jag tror att hon skulle bli en kanonhund i vilken gren man än satsar på. Tyvärr så har ju jag inte motivationen/intresset av att verkligen satsa, men hon är ju ung & jag kanske får tillbaka träningslusten & vill satsa. Sedan att det gick så bra med Breeze på lydnadstävlingen gjorde ju också att man blev lite mer taggad smile....

Glädjande nog så har Trizz ÄTIT upp sin mat! Blandade i lite Nature Harvest & se då gick det ner....Nu får man bara hoppas att det inte var nyhetens behag.

Dagen till ära så fick jag en rapport från Leffe via matte Eva, kul! Finns att läsa under rapport från Leffe & matte Eva.

Njut av era hundar! Det är dom värda!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0