En semesterdag

I dag var svägerskan & jag samt alla hundarna ute på en långpromis. Det var en härlig promenad med en del smultronätning...Alla hundarna sprang & det var så härligt att se. Men självklart fick jag bära Trizz ett par gånger det hade blivit alldeles för mycket för henne annars.... Men inte ville hon bli buren värst länge när dom andra sprang, nåja Sindie lunkade mest fram i sin egen takt. Men Trizz fann sig i att bli buren då & då. Så hade vi ju tur med vädret också inte en droppe kom på oss....Men hundarna blev ganska skitiga i alla fall, suck...Väl hemma så sov dom gott.

Tränade Breeze på "ligg" det är ju något hon inte kan  under gång alltså å vi som snart ska tävla. Nä nu blir det att hårdträna "ligg"...Får väl be Birgitta att träna henne under tiden i Karlstad, för när jag & dom kommer hem är det ju bara 1 vecka kvar till tävlingen hmmm....ja,ja det går som det går. Första tävlingen får bli en "testtävling" för att se hur vi ligger till & vad som behöver tränas vidare på. Nästa tävling är ju hemma på Södertälje BK den 3/8. Nåväl målet med Breeze & mig nu är ju LP 1 under hösten.

Senare på kvällen så tog jag & Clary en promenad med alla hundarna. Kvällen var riktigt fin med sol & allt. Mötte ett gäng yngre killar som lät & gick lite konstigt typ släpade fötterna efter sig men Trizz brydde sig inte det minsta. Min härliga Trizz!
Sedan kom det en lastbil som lät som bara den inte ens den blev hon rädd för....Bra! Väl hemma så satt vi en stund på baksidan medans hundarna lekte av sig. Det är så härligt att se hur bra Trizz & Milloo leker i hop! Hon kör slut på en hund i taget oftast först Breeze sedan Milloo aldrig Sindie, nä hon vill inte leka med henne. Hon sätter henne bara på plats & visar vart skåpet ska stå. Men vid maten ja då är hon en ängel & låter Trizz äta från hennes skål. Ingen annan låter Trizz äta ur deras matskål, bara Sindie. Vilket är konstigt för Sindie vill ju helst äta ALL mat själv både sin egen & andras....
Nu är det bara nattpinket kvar.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0