Promisar i tråkväder igen....

Det är ju helt otroligt, detta skitväder lååångt in i december!!! Blött & lerigt suck......Men hundarna verkar inte bry sig.....Nä där är det full rulle hela tiden, själv så svär man över att det HELA tiden bara duggregnar! ´Som vanligt är det bara att GILLA LÄGET!!!
Hundarna får sina promisar där dom får springa av sig, härligt att se. I går fick Breeze leta & hämta mina tappade saker tex vantar, koppel & skitpåsarna. Hon är fenomenal på att hitta det jag "tappat", försökte försvåra det genom att gå huller om buller i skogen. Men se hon hittade det i alla fall. KUL!
Trizz fick "leta" på lite kortare & lättare avstånd & hon blir så glad när hon hittar mina vantar. Då får man se den lilla "vesslan" i henne, min stjärna. Hon byter ganska bra mot godis, men första gången man skickar henne blir hon lite övertänd & då måste jag kalla på henne. Men vaddå matte? LIVET ÄR JU KUL med en vante i munnen!
Milloo, ja han går mest i sin egen lilla värld, tror att det är ngn granntik som löper. Han vill så gärna ut & sedan går han som en blodhund. Sedan står han LÄNGE & bara luktar, jättekul när det bara regnar & man allra helst bara vill in i värmen hmmm....Har fått hämta honom några gånger, den lilla Casanovan. Men han håller sig alltid i närheten, att gå utom synhåll är han alldeles för feg för!
Tyvärr har jag hört att dom smäller en del smällare runt omkring, men ännu har inte Mille brytt sig. SKÖNT! Men det kommer när dom sätter i gång ordentligt.....

HÄRLIGT med taggade hundar!!!

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Marie!

lite uppdateringar kring cashen. Han är rätt stor nu, 35,5 är han och han väger 5 kg. Lite för smal, så vi försöker jöda honom. Inte för att det går så bra, endast det bästa duger. Finr köt ska det vara, hihi.

Vi har lärt han en massa trix och han är väldigt duktig. Han kan nu sitt, vacker tass, "stanna" så väntar han och tittar en o ögonen innan man säger varsegod och han tar den, ligg, upp, puss. det var nog det. Men så är han så himmla lydig, kommer på kommando, så fin! Verkligen det bästa man kan önska sig. Han skäller väldigt sällan nu för tiden. En riktigt charmig sötsak! Vi älskar honnom så. Hoppas ni har det bra och vi önskar er en jätte, god jul!

Så, God Jul och hälsa gänget!

2008-12-20 @ 23:03:49
URL: http://rebeccakecias.blogg.se/
Postat av: Marie G

Tack Rebecca för Cash rapporten! Har lagt in den på bloggen..

Kram från Marie

2008-12-21 @ 09:39:24
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0