Milloo på agilityträning med Amanda

TACK Amanda för att du vill träna min Prins Milloo!


Rapport från vinterträningen!


3e advent och näst sista ljuset är tänt och denna härliga dag var min och MillePrins första dag!!


Första agilityträningen på nästan ett år och första passet med Mille... Smått nervös var jag medan hindren plockades fram som skulle forma den bana vi skulle ta oss an! Innan träningen påbörjades hade vi promenerat och kört lite kontaktövningar. Vi började med tekniktränig som bestod av hopphinder, balansen, gunga, tunnel, slalom och säcken!


Hopphinder - Inge problem!

Balansen - Stannar på stopp kommando

Gungan- Första gången flög han pga. sin härliga fart och att jag inte visste J Men sen stannade han fint och väntade på släppkomandot.

Tunnel - Full fart

Slalom- Kanon med fin fart i vänster. Höger slalom gick bra tom sista pinnen som han helt enkelt vägrade se... Nått tokigt gjorde jag, men tyvärr kom jag ej på vad

Säcken - Ett av de hinder Mille helst springer förbi, han är inte rädd, han vill bara inte. Ca 50 %  (2 av 4) av gångerna tog han säcken klockrent i kombination med andra hinder, med ordentlig fart! Missade han gjorde vi om och då gick det  bra!


Härlig fart och sug på hinder och ger direkt feedback om jag handlar rätt!! Nu längtar jag till den 24 januari då vi kanske kan göra tävlings debut tillsammans!!


Tack Snälla Marie att jag får låna din Prins!!


Kramar Amanda N-K


Milloo var trött efter att äntligen fått köra agility igen samt tillbringat några timmar hos Ove & Birgitta & deras hundar.
TACK OVE & BIRGITTA för att ni passade MIlloo tills jag kunde hämta honom!

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0