Milloo & Amanda på agilityträning

TACK snälla Amanda för rapporten! Man blir ju så sugen på att köra själv, men nu är det sängen som gäller suck....
Du behöver absolut INTE vara rädd för att ngt ska bli "fel" i träningen med Milloo, jag är SUPERTACKSAM att du vill köra min Prins!


Rindhusträning igen - Miloo och Amanda.


En väl förebredd Miloo hämtades upp på vägen ut mot Aldal. Matte Marie hade packat täcke, vatten, skål och godis och Miloo var välrastad! Vilken lyx att bara hämta träningskompisen så!


Framme på Aldal där ridhuset ligger fick Miloo följa med på en promenad ytterligare tillsammans med Amanda, Anders ( den äldre J) och deras jaktlabbe Tira. Miloo skötte sig utmärkt som den gentleman han är medan Tira gärna ville PUSSA på snyggingen som plötsligt tillkommit i flocken. Miloo visste vad som väntade honom när vi återkom på stallplan och han visade att han var laddad!


Dagens övningar bestod av dubbelbox samt staket.


[bild.php.jpg][Namnlös.jpg]


Vi börjad med dubelboxen som gick kanon fint.. Sen kom vi till staketmomentet... Inte riktigt vår grejj för dagen L Vi har ju bara tränat en gång ihop förut och Amanda är inte superbra på handling.. ännu... Å Miloo den sötisen ville hellre hoppa hindret som stod framför nosen på honom än att tränga sig in emellan och ta hindret från samma sida igen.. Men det gick till slut när Amanda fick lite "skäll/peppning" *ler* från läktaren.. Ett annat problem var mellan hinder 7 och 8 där Miloo kom rätt på hindret men Amanda hamnade i felpostion, fick Miloo bakom ryggen och Miloo den Söte hoppade tillbaka mot Amanda J


Men vi hade kul och vi tränar ju för att bli bättre och börja tävla så småningom! Hade velat starta den 24/1 men vi är kanske inte redo än??!!


Snurrigt och skriva om sig själv i 3:e person men jag lyckades inte hålla det konsekvent men en rapport blev det iaf!


God Jul Marie och sheltieligan! Kramar från Amanda


GOD JUL Önskar jag er också hela "Tira" familjen!
Kramar från Marie & sheltieligan
 
Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0