ÄNTLIGEN!

Så fungerar min data igen!!! Så SKÖNT!
Tyvärr så kommer man väl inte i håg allt som hänt under dom här ca 2 veckorna man varit utan....

Men...det mesta har gått som vanligt som man säger, hundpromisarna har vi gått på 1 gg/vecka & varje promis har varit ca 1 timme & 15 minuter. Skönt att få sällskap & att verkligen få gå.
 
Sindie är på landet & har det bra....Pannkakor varje torsdag,hmm....Hon var hemme en dag för kloklippning, borstning & gos. Skönt att ha henne hemma men mamma ville ju ha henne tillbaka & snäll som man är så fick hon åka med hem på kvällen. Fick dåligt samvete för att hennes klor var så långa, suck....

Breeze har jag tränat en hel del agility med, Anders har kört 2 gånger med henne inför tävlingen på Hund-08. Det har gått riktigt BRA! Mycket konditionsträning har det blivit en del backträning & över stock & sten.

Milloo, ja han har också hängt på ungefär likadan träning som med Breeze.

Trizz, vildingen i familjen. Henne bara skrattar man åt, hon är ju som en vessla i allt hon gör. Men en del gungträning har det blivit. Hon springer med full fart upp på gungan & där tas hon emot & får belöning. Sedan åker hon hiss ner-står kvar i två på två av & väntar på "fram" kommandot. Problemmet är att hon står kvar & inte riktigt suger framåt på släppkommandot. Nix det är så trevligt att stå i gungpositionen....Lillstumpan. Men det är bara att träna vidare.

Mycket av fokusen har varit på Stora Stockholm, där ju både Breeze & Milloo skulle tävla, mer om det under en egen rubrik.

Njut av era hundar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0