Annandagen

Den här dagen tillbringade jag mestadels i sängen...Var helt slut & somnade så fort jag blundade.
Tack snälla morfar för att du tog ut mina hundar på promis! Knäpp Breeze vägrade att följa med, hon låg utanför min dörr & skulle minsann INTE lämna matte. Gullhunden! Men dom andrs följde med. Sedan fick man höra hur duktig Trizz varit SMILE! Ngt man lyckats med gällande henne....Hon hade skött sig exemplariskt! Min härliga hund! Hon hade gått lös mestadels hela promisen & lyssnat så bra! Mille Prinsen hade som vanligt(ha,ha,ha) skött sig bra likaså Sindie.
Men Sindie märker man knappt att man har med sig....Ja,ja hon SKÄLLER mest hela proimisen men det hade hon inte gjort nu.

I övrigt så sprang dom alla som vildar på tomten i det VITA! Japp, det var fortfarande lite vitt på marken.

Efter god mat så var det dax för hemfärd nu med "bara" 2 hundar dvs Breeze & Trizz. Sindie & Milloo fick stanna kvar på landet, i dag börjar dom ju sälja dessa förbannade smällare & raketer!!! Så då är jag helt enkelt tvungen att lämna dom på landet. Hoppas att jag snart kan ta hem dom! Saknar dom redan!!!

Ju närmare stan ju mindre vitt var det & väl hemma var det inte vitt alls suck....

Ja det var den julen, hoppas att ni Alla haft en underbar jul! Nu tar vi nya tag inför nyår! Men innan dess ska här jobbas suck igen....Ni som är lediga, NJUT!

Jo på kvällen var vi på bio & såg "Vi hade i alla fall tur med vädret igen", den var INTE lika bra som den första.....Men "Gösta" gjorde att man fick skratta i bland & det behöver man ju göra då & då.....Men som sagt ingen höjdarfilm.

Njut av era hundar!

Kommentarer
Postat av: Anna

God Fortsättning! Tråkigt att du varit sjuk :( Krya på dig! Ja, jag jobbar redan, nu är julen slut. Såå, du har sett nya "vi hade ialla fall tur med vädret" Jag vill oxå se den, men nu har jag hört från flera håll att den inte är såå bra som första. Så jag väntar nog tills den kommer på DVD. Kraaam

2008-12-27 @ 14:31:29
URL: http://galhon.blogg.se/
Postat av: Marie G

Ja nu är julen slut suck...Vänta tills filmen kommer på DVD, det är ingen film man måste se "stort" det räcker bra med sin egen TV.

Snart nyår & sedan USCH!!! Ha,ha,ha..

KRAM

2008-12-28 @ 13:40:40
URL: http://marieosindie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0