Trizz är anmäld till utställning

Jag ska ställa min lilla tjej den 14/9 på Hölö-Mörkö BK´s inoficiella valputställning. Det ska bli riktigt spännande! Så nu är det bara att börja ringträna.......Stå på bord & titta på tänderna det tränar vi hela tiden. Vad jag vet så blir det Ingela & jag som ska ställa ut då.

Trizz är så duktig med att hålla sig på nätterna, om jag bara går upp i normal tid som jag tycker att jag alltid gör hmmmm så klarar hon sig tills vi kommer ut. Så det går nästan inte åt några tidningar alls längre...

Det som också är så skönt ar att hon faktiskt nästan varje gång äter med god aptit! Blandar forfarande i Nature Harvest, vilket dom andra är ngt avundsjuka på. Ja,ja hon får väl bli lite bortskämd, det bjuder jag på.

Något jag tränar henne på är att hon ska komma & lämna saker i min hand & det går bättre & bättre! Jösses vad det är bra att ha en hund som gör ALLT för GODIS!!! (Sindie är precis likadan.) Så det gäller att ha gott godis med sig för hon kommer ofta självmant & vill lämna av i handen....Min lilla STJÄRNA!

Vad det känns SKÖNT att bara skriva SKRYT om sin HUND.......Det kommer mera 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0