Trizz 30 cm

Jo när jag var till Tumba för att hämta foder till Trizz så passade Lena på att mäta Trizz. Hon gjorde det två gånger & bägger gångerna blev det 30 cm. Det var tydligen bra för Lena sa att då blir hon ca 36 & se det är BRA! Så nu hoppas jag att det stämmer....

Trizz min lilla tjej känner sig som hemma i butiken, hon vet precis vad det goda finns! Dvs dom största benen....
Det var en hel del folk i butiken & Trizz var så social...hon skulle hälsa på alla! Sedan när jag hade henne i famnen så stod det två tjejer vid katt leksakerna & höll på & klämde. Ja se det fick dom INTE göra! Nä, nä då trodde hon att det var hennes butik, ha,ha,ha....Breeze är precis likadan! Speciellt om det kommer in en hanne & går nära godis/benen då minsann visar hon vems butiken är! Hon har inte riktigt fattat att det INTE är hennes! Å nu gör Trizz likadant.....Men självklart sa jag till henne...som den vise Janne Mann säger " Säg åtna"

Sindie skötte sig exemplariskt dvs hon ÅT upp ALLT GODIS som inte låg där det skulle...Den uppgiften har hon tagit på sig & den sköter hon pensionär som hon är.

I kväll har det åskat & dundrat som bara den & inte en reaktion på Sindie eller Trizz. Sindie vet jag ju inte bryr sig men det känns så skönt att inte heller Trizz bryr sig!

Birgitta tog ett gäng foton på Trizz idag, så fort jag får dom sätter jag in dom här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0